reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

fotki i filmiki:):)

Cudne zwierzaki Kochane!!!

Edytka specjalnie dla Ciebie: Fafik! Mój Fafik kochany.... !!! (odszedł w styczniu, po ciężkiej chorobie nerek...:-() Fafiki są niezastąpione!!! :tak:

fafoll.jpg

reklama
Darucha- Kocham Cie a raczej twojego psa!!!!! Wiecej zdjęć! :) Ja chce bulteriera i nie jest to moja zachcianka ciążowa :p
Goliatek jest młody ma dopiero 3 lata a ta siwizna to jego dziwne umaszczenie, lepszych zdjęć narazie nie mam po aparat padła tamto robione jest telefonem.
Koty to prawdziwi arystokraci :p co czasami doprowadza mnie do szału :D

agata89- Ninka ma przecudowną grzywę na zdjęciu z lewej:-) obie istotki wygladaja na przesłodkie, ale w oczkach tlą im się takie małe diabełki, hehe:-)
madziaka- Fafik to widac,że taki prawdziwy Fafik był, słodko-smutny,tymi psimi oczami pewnie nieraz coś na Tobie wymusił:)

CobraOna- za chwilę to forum z tematyki ciążowej przejdzie na psiurową:-) jak już zdecydujesz się na takiego bulla, to może zastanówcie się nad adopcją takiego szczeniaka,Fundacja S.o.s bullterier prowadzi takie adopcje i często mają tam takie 6 miesięczne słodkości, które znudziły się właścicielom( bardzo często są to psy z rodowodami). warto to przemyslec:-)

Madziaka popłakałam się jest cudny. Przykre że już Go nie ma.
Nie wiem dlaczego zawsze miałam sentyment to tych zwykłych psiaków nie rasowców. Może dlatego że rasowe od pierwszej chwili są kochane a te bidulki często muszą zasłużyć na naszą miłość. I niestety często na wsiach są wiązane i wybiedzone. Mój pies też jest na typowej polskiej wsi jest zwykłym kundlem i strasznie jest skubany. Na łańcuchach nie będę go trzymać ale musi być w kojcu bo ogrodzenie to dla niego pestka bo prostu sobie przeskakuje. A nauczyły go tego moje kochane koty.
skoczek.JPGlatający pies.JPG
Agata widać że się rozumieją. A czy nie zdarza się że jedzą z jednej miski ? U moich znajomych tak było. Pies traktował jak swoje.

Ostatnia edycja:
dziewczyny jakie macie fajne te psiaki. Ja sobie nie wyobrażam życia i domu bez czworonoga a oto mój pies obrońca:)dzimek.jpg

darucha -znam tą fundacje kiedyś mnie ubiegili i ze schroniska zaadoptowali bullinkę 15 min przede mną :D
Psa ze schroniska też miałam, ale niestety był bardzo agresywny o czym schronisko zapomniało poinformować....
Goliatek jest niestety z psudo, ale z kotami już nie popełniłam takiego błędu oby dwa rodowodowe ale jeden adoptowany :)
A co do kundelków to też je uwielbiam (zresztą jak wszystkie psy) pół roku temu musieliśmy uspać naszego 19 letniego staruszka.

darucha ja o zwierzętach mogłabym opowiadać godzinami to moje życie :) Zapraszam na to forum jest naprawdę fajne

Amstaff-Pitbull | http://amstaff-pitbull.eu

Edytka mój Fafik jeszcze do tego był przybłędą. Więc kochał podwójnie (jeśli to w ogóle możliwe) :) Strasznie mi go brakuje, bo towarzyszył mi przez 9 lat w najtrudniejszych momentach mojego życia. Kiedy umierali moi rodzice, kiedy straciłam ciążę, przy rozwodzie- on zawsze był na posterunku. I szczerze mówiąc, nie sądzę żebym znalazła drugiego takiego. Ale psa jeszcze kiedyś przygarnę :) Niech no się tylko mały trochę odchowa :) A Twój z tym skakaniem przez płot mnie rozbraja!!! Absolutny cwaniak! Bomba! :)

Darucha wbrew słodko- smutnemu spojrzeniu, cóż to za radosna psina byla!!! Ale potrafił czarować wzrokiem, to prawda :)

CobraOna ale zestaw!!! Cudo!!! :)

A to dla Was, Fafol w wydaniu rozkosznym i w peruce mojej koleżanki ;)

Fafoll03.jpgFafoll02.jpg

fajne psiaki, kociaki i fajna Ninka:) hehe ale ma duże oczka:)
u nas tez wesoło chata pełna zwierzat:)
niestety nie jest tak, że te rasowe, sa kochane od małego i na zawsze..

reklama
Do góry