Lilijka
Grudnióweczka 2009
Akurat to nowe zdjecie zbyt wiele nie wnosi , lepiej mi sie czyta z tych wczesniejszych nub jest okolo centymetra od linni mierzacej crl . Bardzo bym sie zdziwila gdyby z tego wyszedl chlopczyk Zycze wszystkiego dobrego napisz pozniej czy sie sprawdziło . Natomiast co do buzi mozna polemizowac jest równiez teoria skull po ktorej mozna poznac płec dziecka niestety jesli chodzi o twoje zdjecia to an tej podstawie na 2 babka wrozyła takze trzymam sie teorri Nuba i stawiam na dziewczynke .
pozdrawiam
Dziękuję Kochana!!!Dopiero przed chwilą doczytałam, że dziecko musi być z profilu, rzeczywiście to nowe zdjęcie nic nie wniosło:-) Siedzę teraz i oglądam nuby dziewczęce:-) Moja Pani gineokolog też mówiła o dziewczynce:-) A mąż widział dobrze tego nuba na ekranie (nie ma z tamtego momentu zdjęcia) i mówił mi że wyglądał tak płasko, równolegle do kręgosłupa... jak w necie usg dziewczynek:-)Po synku mam takie maleńkie marzenie o córeczce-) a mogę wrzucić dla porównania z 11 tygodnia USG synka?
Nie wiem, czy to ma znaczenie, ale dzidzia była główką w dól:-) więc grawitacja robi swoje:-)
Ostatnia edycja: