reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

fotki i filmiki:):)

reklama
vilmaq nie przejmuj się zbytnio. mi się zdaje że oni i tak jakiś tam zapas sobie biorą bo tak jak mówię mój był na granicy chociaż może i już poza i jakoś wszystko dało się zobaczyć i zbadać :tak:

MamiDo moim prowadzącym jest dr Sobuta który przyjmuje za baronem w tej szkaradnej przychodni, ale na usg byłam prywatnie (bo niestety mój pan doktor ma bardzo stary sprzęt).
Tu masz linka gdzie byłam na usg: http://www.ginekolog-usg.tychy.pl/uslugi.php tylko że badania nie przeprowadza dr Gwara a dr Nowosielski.
W cenie badania dostałam płytkę z nagraniem, jedno zdjęcie 3D takie na zdjęciowym papierze i w zdjęciowym formacie, 6 zdjęć z usg 2D w tym zdjęcie niby siusiaka :D oraz ten cały wypis z badania plus cała siateczka z gratisami (z butelką, oliwką, mleczkiem do prania, małym sudokremem i jakimiś gazetkami)
Doktor bardzo fajny tylko z tego co wiem to troszkę się czeka w kolejce na to badanie tam u nich...

Edit: sorka nie z oliwką tylko to jest delikatny płyn do mycia ciała i włosów ;) wszystko oczywiście w próbkowych wymiarach.

Ostatnia edycja:
Madziarra- fotka bardzo artystyczna:-) maluch kosmicznie słodki:-)

p.s, ja byłam na przezierności w 13 tyg, bo w 11 szkrabki były za małe, lekarka powiedziała, że dzieci muszą mieć po 4,5 cm. ale tego górnego limitu wzrostu nie znam:-)

Witajcie:-)
Juz po wizycie...13 tydzień ciąży i 3 dni:-) Wszystko ok, dzidzia mierzy ponad 7cm. Nie mamy pewności co do płci w 100% chociaż Pani ginekolog mówiła na kogo jest szansa;-) Na kogo ta buziuńka wygląda , według Was? Chłopczyk czy dziewczynka?

Załączniki

• dzidzi.jpg
    dzidzi.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 96
  • dzidzi2.jpg
    dzidzi2.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Matko jakie piękne to dzieciątko.Ja mam wizytę we wtorek i już nie mogę się doczekać bo usg miałam w 6tc i nie za wiele było wtedy widać.

Do góry