reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

welonko - bardzo ladny ten wasz fotleik :tak: tez go bralam poczatkowo pod uwage, no ale Jasio rosnie i tyje blyskawicznie wiec te 18kg to on pewnie osiagnie za jakis rok, wiec uznalam ze nie warto az tyle kasy wydawac no i dlatego kupilam ten Chicco.

18 kg za rok? :szok::szok::szok: ale moj brat ma syna 7 lat i waży 22 kg moja siostra córke w tym samym wieku i waży 36 kg więc w sumie wszystko możliwe.:laugh2:

reklama
myszko: wiem cos o tym, u mnie Söni wazy prawie 12, wiec tez fotelik za duzo nie posluzy, bedzie dla biednego Maxa, ktory i tak wiekszosc rzeczy ma po "starszym" bracie:-D

BYłam w Mama i Ja i faktycznie fajnie, obsługa bardzo miła i kompetentna, ale miałam wrażenie że są same foteliki Chicco :-)Ostatecznie sięnie zdecydowaliśmy - zastanawialiśmy się nad Axiss'em (obrotowy) ale ma taki zagłówek dość ciasny i boję się że mogłoby to być niezbyt wygodne dla dziecka no i jakośszybciej mogłoby dizecko wyrosnąć przez to z tego fotela. Pojechaliśmy do Akpolu i kupiliśmy Roemer, ale powiem szczerze że żenują mnie za każdym razem - są niby dystrybutorem i nie wiadomo co jeszcze ,a mają zawsze tylko 2-3 kolory z każdego modelu, nie więcej.
My ten fotelik opakujemy ładnie na Hani urodziny i każdy będzie mógł zamiast prezentu dać kopertę i się dorzucić do fotelika - to dla tych co nie mają pomysłu na prezent :-) Są tacy w naszej rodzinie którym ten pomysł bardzo odpowiada :-)

Pozdrawiam

Agnieszka

Co do wagi, to potem dzieci już tak szybko nie przybierają. Ignacy był zwsze bardzo duży, teraz waży 15kg, ale nie sądzę żeby wyrósł tego fotela do 18kg przed 3 urodzinami... Myślę że dociągnie do 4 lat, chociaż mogę się mylić oczywiście. Od 1 urodzin przybrał chyba niecałe 2kg, potem pewnie będzie jeszcze mniej. Dzieci tracą trochę (dużo!!) sadełka no i nie rosną już tak szybko. Az tego co Aletka napisała widać że nawet maleją zamiast rosnąć :-)

Aga

Myszko spokojnie, jak Jasiu zacznie biegać, to zobaczysz jak się wyciągnie. A pomysł z fotelikiem na prezent super pomysł. U nas już każą sobie zrobić listę prezentów na roczek.
Welonko fajna chrzestna i fajny fotelik, a co to za model? Widzę, że wyższa półka.

u nas fotelik byl prezentem dla Jasia od moich tesciow - nie wiedzieli co kupi to moj M im powiedzial ze fotelik moze byc od nich.

reklama
Do góry