reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

My też mamy fotelik Romera i jesteśmy zadowoleni z niego i Oliwka też :-) Początrkowo chcieliśmy kupić taki fotelik, który rośnie z dzieckiem, ale pan w sklepie wyjaśnił nam , że nie są te foteliki zbyt bezpieczne i dlatego odpuściliśmy.

reklama
ewula a ty na co sie w koncu zdecydowalas?????
Bo pierwsza rzucilas temat fotelik chyba namyslalas sie chyba najdluzej ;-)

szerlock - gratuluje zakupu - tez bralismy ten Ramatti pod uwage :tak:

I ja namyślam się nadal. Poluję na allegro. Jak upoluję to na pewno się pochwalę. Mało jeżdzimy ba razie więc nie pili ale ostatnie dwie podróże coś nie zabardzo pasiły Rafałowi, chyba mu juz nie wygodnie. Zastanawiam się czy jak mam dac za nowe Priori XP z 700 zł to czy nie lepiej dołożyć jeszcze z 70 i kupić nowy model romera.
Welonka a ty jaki masz konkretnie ten Romer.?

My juz po pierwszej podrózy - mały zadowolony z nosidełka tylko niestety nie spi w nim tak długo jak w kolysce :( nie wiem czy dlatego ze wiecej widzi czy dlatego ze mu niewygodnie - chyba jeszce długo sie nie dowiem

Tańsze są, ale ja się uparłam na tapicerkę eric, to classic-line cała bawełniana... No a te juz tylko droższe. Ale nie jedziemy w kwietniu jednak, więc i tak sie troszkę zaoszczędzi, wydam to na fotelik najwyżej :-).

welonko - bardzo ladny ten wasz fotleik :tak: tez go bralam poczatkowo pod uwage, no ale Jasio rosnie i tyje blyskawicznie wiec te 18kg to on pewnie osiagnie za jakis rok, wiec uznalam ze nie warto az tyle kasy wydawac no i dlatego kupilam ten Chicco.

reklama
No nasza Niunia waży tylko 9kg więc myślę, że fotelik posłuży dłuższy czas.
Ja początkowo też chciałam kupić taki, który będzie już na dłużej, ale wyszło tak, że kupiliśmy ten, w zasadzie to Niunia dostała go od chrzesnej na Mikołaja :-) My go kupiliśmy a ona nam zwróciła pieniążki bno chciała, żeby ten fotelik był od niej ;o)

Do góry