reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

reklama
welonka- bardzo fajny ten foteli, luksus :-) fajnie mieć taką chrzestną:tak: a kolor macie taki sam jak na zdjęciu, czy inny?
zgred- w mama i ja chyba faktycznie mają najwięcej chicco :-D:-D;-) najważniejsze, ze na coś się zdecydowaliście, oby się sprawdzał jak najlepiej!:-)

Dokonałam wczoraj zakupu fotelika. Padło na maxi cosi tobi, uzywany ale na gwarancji, więc powinien byc ok. Niestety nowego ne udało mi sie wylicytować, cena osiągneła ponad 700 zł. Jak dla mnie to za dużo. dziś wystawili następny ale już po ptokach.
Mam nadzieję że dokonałam dobrego wyboru.
OKAZJA!!! Maxi Cosi Tobi Red Flame 18kg (338636557) - Aukcje internetowe Allegro

aaa
trochę ten kolor agresja- mam nadzieje że nie będzie działał zbyt pobudzająco.

A my staliśmy się posiadaczami Roemer king plus :-). Dziś Janek pojechał w nim do babci i sam nie wiedział czy jest zadowolony :-D. Ale w domu zleźć z niego nie chciał :-). No a pod koniec zasnął słodko :-).

n1.JPG

welonka- bardzo fajny ten foteli, luksus :-) fajnie mieć taką chrzestną:tak: a kolor macie taki sam jak na zdjęciu, czy inny?
Gaal - mamy dokładnie taki sam kolor jak na zdjęciu :tak:

Ewula i Kluliczku gratuluję rewelacyjnych zakupów fotelików ;o) na pewno Rafałek i Janeczek są zadowoleni ;o)

Gratuluje dokonanych zakupów:-) Ewula Kluliczku obydwa są super:-) oby bezpiecznie i wygodnie służyły dzieciaczkom:tak:.

Fantastyczne foteliki dziewczyny :-)
Oby sie dobrze jezdzilo :-) Zreszta jestem pewna ze tak wlasnie bedzie...:tak:

reklama
Do góry