reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

tak czytam i oglądam te foteliki wszych pociech i każdy mi sie podoba i nie moge zdecydować sie jaki Mai kupic a czas goni i dziecko jeździ w tym jeszcze pierwszym max cosi aż wstyd sie przyznać, widziałam tu fajne foteliki ale takie ceny że aż mnie zatkało z isofixem 199 funtów to około 1000 zł za duzo stanowczo za dużo widziałam w Pl ładne fajne i wygodne foteliki u znajomych które kupili za 400 zł i dzieci jak i dorośli sa zadowoleni kurde czeka mnie ciężki wybór

reklama
moj maz dzis zmienil fotelik w aucie, ale Jasio jeszcze nie jechal... Jakos tak dziwnie bedzie miec go z tylu a nie obok siebie... :-(

Zania - ladnie by wygladal szary z jasnym rozem... No ale penwie takich nie robia :-D

informuje ze maz dzis zmienil fotelik i nasz DUZY SYNEK jezdzi w swoim Chicco key 1 i jest dosyc zadowolony (oprocz chwil wkladnaia go do fotleika i wyjmowania) - patrzyl sobei przez okno i spiewal pod nosem i dwa razy zasnal :tak:

Zania - ladnie by wygladal szary z jasnym rozem... No ale penwie takich nie robia :-D
no własnie nie robia tekich :-(

Ciesze sie Myszko że Jasiowi dobrze sie jeździ w nowym foteliku:-)

Mamo Q czy w tym maxi cosi Tobi dużo jest miejsca bo zastanawiam sie tez nad tym fotelikiem ale nie widziałam go w realu i nie wiem czy Maja dupkę tam zmieści???bo kupiłabym na ebayu ten fotelik ale nie wiem czy mam sie licytowac bo nie wiem jak w jaki jest głęboki:-( Jak Quintenek siedzi to ma miejsca dużo?

no własnie nie robia tekich :-(

Ciesze sie Myszko że Jasiowi dobrze sie jeździ w nowym foteliku:-)

Mamo Q czy w tym maxi cosi Tobi dużo jest miejsca bo zastanawiam sie tez nad tym fotelikiem ale nie widziałam go w realu i nie wiem czy Maja dupkę tam zmieści???bo kupiłabym na ebayu ten fotelik ale nie wiem czy mam sie licytowac bo nie wiem jak w jaki jest głęboki:-( Jak Quintenek siedzi to ma miejsca dużo?

Żaniu ja mam Maxi cosi Prior, a miejsca (szczerze) jest tak sobie:dry:.

reklama
Do góry