reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

tak czytam i oglądam te foteliki wszych pociech i każdy mi sie podoba i nie moge zdecydować sie jaki Mai kupic a czas goni i dziecko jeździ w tym jeszcze pierwszym max cosi aż wstyd sie przyznać, widziałam tu fajne foteliki ale takie ceny że aż mnie zatkało z isofixem 199 funtów to około 1000 zł za duzo stanowczo za dużo widziałam w Pl ładne fajne i wygodne foteliki u znajomych które kupili za 400 zł i dzieci jak i dorośli sa zadowoleni kurde czeka mnie ciężki wybór

reklama
moj maz dzis zmienil fotelik w aucie, ale Jasio jeszcze nie jechal... Jakos tak dziwnie bedzie miec go z tylu a nie obok siebie... :-(

Zania - ladnie by wygladal szary z jasnym rozem... No ale penwie takich nie robia :-D

informuje ze maz dzis zmienil fotelik i nasz DUZY SYNEK jezdzi w swoim Chicco key 1 i jest dosyc zadowolony (oprocz chwil wkladnaia go do fotleika i wyjmowania) - patrzyl sobei przez okno i spiewal pod nosem i dwa razy zasnal :tak:

Zania - ladnie by wygladal szary z jasnym rozem... No ale penwie takich nie robia :-D
no własnie nie robia tekich :-(

Ciesze sie Myszko że Jasiowi dobrze sie jeździ w nowym foteliku:-)

Mamo Q czy w tym maxi cosi Tobi dużo jest miejsca bo zastanawiam sie tez nad tym fotelikiem ale nie widziałam go w realu i nie wiem czy Maja dupkę tam zmieści???bo kupiłabym na ebayu ten fotelik ale nie wiem czy mam sie licytowac bo nie wiem jak w jaki jest głęboki:-( Jak Quintenek siedzi to ma miejsca dużo?

no własnie nie robia tekich :-(

Ciesze sie Myszko że Jasiowi dobrze sie jeździ w nowym foteliku:-)

Mamo Q czy w tym maxi cosi Tobi dużo jest miejsca bo zastanawiam sie tez nad tym fotelikiem ale nie widziałam go w realu i nie wiem czy Maja dupkę tam zmieści???bo kupiłabym na ebayu ten fotelik ale nie wiem czy mam sie licytowac bo nie wiem jak w jaki jest głęboki:-( Jak Quintenek siedzi to ma miejsca dużo?

Żaniu ja mam Maxi cosi Prior, a miejsca (szczerze) jest tak sobie:dry:.

reklama
Do góry