kakakarolina
Fanka BB :)
Powinnaś kupić fotelik z grupy 9-18kg. Tu fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa sprawdzasz jak fotelik, który wybrałaś wypadł w testach. Jeżeli otrzymał 3 lub 4 możesz kupować. Jeżeli producent podaje inny wynik znaczy że miał swoje testy najczęściej nieobiektywne. Z tego co sie orientuję Romer ma dobre wyniki. Ja zdecydowałam się na Maxi cosi priori Xp ze względu na przystepną cenę i troszkę zaniedbałam sprawę wagową. Maks nie waży jeszcze 8 kg ale z nosidełka wyraźnie wyrósł i wielkim kłopotem było wsadzenie dziecka już chodzącego w pozycji leżącej, w której nic nie widać. wrzask niemiłosierny. Obliczyłam, że w tym tempie 9 kg będzie miał na ok 14 miesięcy a tyle to chyba i tak żadne dziecko nie wytrzyma w nosidełku. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.Witam
Dziewczyny a możecie powiedzieć mi coś więcej o fotelikach dla dzieci o wadze powyżej 10 kg?Jaki przedział wiekowy jest najlepszy ? Tak wstępnie wybraliśmy Romera ,ale nie wiem jaki wybrać przydział wagowy.
Pomożecie ?
udanych zakupów