też ma fotelik graco,tylko że Graco Nautius. Kupiłam go tak naprawdę przez przypadek, ponieważ idąc do sklepu po fotelik miałam upatrzony całkiem inny ale w sklepie powiedziano mi że lepszy będzie ten. Wybrałam go i naprawdę nie żałuje, dziecko się nie poci, ma duży komfort -nie poci się, ma regulację siedzenia, jest bardzo bezpieczny i co jeszcze jest do ok 12 rok życia, super!
reklama
my przy zmianie fotelika, która nas niebawem czeka pewnie zdecydujemy się na jane montecarlo r1. Mąż go wynalazł gdzieś i faktycznie jest to jeden z niewielu modeli który spełnia wszystkie nasze oczekiwania a co więcej, jego kolega ma taki już od dobrych paru lat i po tym czasie nadal fotelik wygląda super, wkładki w stanie idealnym tapicerka tak samo. To mnie przekonuje bo nie chce za następne 2 lata wymieniać fotelika bo się "skończył" przed czasem
biala_dama
Fanka BB :)
jesli szukasz fotelika to przede wszystkim bezpieczeństwo bo do tego służy fotelik,czyli atesty i itp sprawy,jest taki ranking fotelików zobacz sobie tam,do tego najlepiej udać siędo sklepu podpytać sprzedawcę,przymierzyć dziecku,do wzrostu,wagi,siedzenia ,żeby fotel był też wygodny,fajnie jak można przymierzyć do samochodu,ja polecam maxi cosi- bardzo dobre foteliki popytaj zobacz sobie
a to jest nastepny po 0-13?Ja się zdecydowałam na Recaro model young profi plus. Bardzo dobrze wypadł w testach firmy Adac.
i ten model który potem sie rozmotowuje i jest podstawka???
tak faktnycznie cena zaskakuje. jak na poziom bezpieczeństwa i staranność wykonania fotelika to jane monecarlo jest kusząco tani a ostatnio jeszcze gdzieś go w promocji widziałam tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie i boje się że przegapię buuuuu ale już na 100% jesteśmy zdecydowani na ten model
reklama
ja też mam model marki graco, już był na forum wspominany - mowa o modelu nautilus. złego słowa o tym foteliku nie mogę powiedziec. jest bardzo solidny i mozna go dostać w dobrej cenie. warto tez podkreślić, że nie ma problemu z praniem pokrowca w pralce.