reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)

Nie no ok, odnajdę sobie info na "ogólnym" o ciąży, porodzie i połogu... Także przepraszam za samozwańczy temat i proszę o jego usunięcie.

reklama
ależ możesz założyć jak masz jakieś fajne promocje :) wymyśl tytuł i zrób :)

a wątek cesarkowy widocznie jednak jest użyteczny :) i niech sobie jest - takie jest moje zdanie :)
niektóre wątki są właśnie po to że później osoba zainteresowana tym konkretnym tematem może sobie przeczytać cały wątek od pierwszej strony i się dowiedzieć co było mówione na dany temat więc wg mnie osobny wątek o cesarkach jest OK

z tego co widzialam to juz chyba cesarkowy temat sie wyczerpal, same dziewczyny ktore tam odpowiedzialy napisaly ze juz wszystko zostalo powiedzane
mysle ze za jakis czas zamkniemy temat, niech powisi do porodow
czytalyscie na glownym
dwa tematy powinnysmy zalozyc
jeden to o nowonarodzonych dzieciaczkach, waga,dlugosc, kiedy o ktorej itd. zdjatko
ten temat powinien byc bez komentarza, zeby bylo przejrzyscie
ale zaraz kolo niego drugi temat z gratulacjami
co Wy na to

Ja jestem jak najbardziej za tymi tematami nowodzieciowymi, ale raczej po pierwszym porodzie. Wszystkie moderatorki raczej nie pójdą na raz na pierwszy ogień :D

reklama
Do góry