reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciekawe linki i porady Sierpniowej brygady :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mają,mają ale drogie :(
Mnie się jeszcze na przecenie udało za 79zł kupić spodnie,ale normalnie ze 160zł kosztują...
H&M ma tak samo...Powiem Wam,że to świństwo:normalne dzinsy kosztują 100zł a dla ciężarnych o 60-70zł więcej.Zdzierają strasznie :-(

Sierpniowa brygado potrzebuję pomocy:-D Chciałabym dodać zdjęcie swojego brzuszka do galerii, ale nie mogę:zawstydzona/y::-( Szukałam już informacji na forum jak to zrobić, udało się znaleźć, ale zdjęcia nadal nie mogę dodać:zawstydzona/y::-( POMOCY!!!!!

Mają,mają ale drogie :(
Mnie się jeszcze na przecenie udało za 79zł kupić spodnie,ale normalnie ze 160zł kosztują...
H&M ma tak samo...Powiem Wam,że to świństwo:normalne dzinsy kosztują 100zł a dla ciężarnych o 60-70zł więcej.Zdzierają strasznie :-(
Ratina, ja kupiłam parę dni temu dżinsy- legginsy z h&m na allegro, używki ale stanie idealnym, były w zestawie z bluzeczką i z przesyłką dałam niecałe 60zł. Wcześniej identyczne mierzyłam w sklepie żeby wiedzieć jaki rozmiar. Takich aukcji jest pełno, a spodnie ciążowe można spokojnie kupić używane ja myślę, ileż się mogą zniszczyć przez te 4-5mies noszenia:-) poszukaj, naprawdę jest w czym wybierać

reklama
Sierpniowa brygado potrzebuję pomocy:-D Chciałabym dodać zdjęcie swojego brzuszka do galerii, ale nie mogę:zawstydzona/y::-( Szukałam już informacji na forum jak to zrobić, udało się znaleźć, ale zdjęcia nadal nie mogę dodać:zawstydzona/y::-( POMOCY!!!!!

o jacie, nie zauważyłam, nikt Ci nie odpisał, poradziłaś sobie?? ;-)

juz Wam kiedyś o tym pisałam ale napiszę jeszcze raz - jeden z najładniejszych filmów o ciąży i porodzie w różnych kulturach świata jaki widziałam, polecam i przesyłam na zachętę linka do trailera (film można sciągnąć z neta):

do oglądnięcia koniecznie w ciąży, radzę przygotować pudełko chusteczek, ja się zryczałam ze wzruszenia jak bóbr ;-);-);-)

Le premier cri - YouTube

Do góry