reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)

reklama
Jak dla mnie cool!:D Najbardziej pomysl watkow bez komentarzy, bo potem informacje stricte watkowe gina w gaszczu innych czesto odbiegajacych od tematu. Dlatego ten z gratulacjami coby sie bylo gdzie wypisac jest super!

może dodamy jakiś nowy wątek typu "zdrowie i pielęgnacja urodzonych dzieci"? bo widzę, że Kachha87 zbytnio nie ma gdzie pisać o swoim synku, a zaraz i tak wszystkie się rozpakujemy

no tak, tylko jej dzieciaczek jest wczesniakiem, to bardziej musi byc szpitalniany tytul, czekamy na propozycje, ja wtedy zaraz przerzuce jej posty tam
hmmm wiesci, nowiny o naszaych maluszkach czy cos
burza mozgow

No zdecydowanie przydałoby sie cos w tym stylu :) albo moze po prostu "nasze pociechy" ... zreszta, niewazne jaki tytul, ale zeby mozna tam bylo o takich rzeczach wlasnie pisac

super pomysl irisson:)

edit: Twój pomysl na nazwe wątku chyba najlepszy, jak narazie przynajmniej

no dziewczyny bo to jest tak, ze jak usuniemy jakies posty to zaraz czesc dziewczyn sie wkurza, jak wpada kilka postow w innymtemacie to ok, ale czasem to jest po kilka stron, czesc tematow odejdzie w niepamiec jak sie rozpakujemy, dzag pisala ze jej gdzie tytul nie pasuje bo dzieciaczki sierpniowe, no ale kurcze toc my w koncu sierpniowki jestesmy, poza tym mowiliscie ze za wczesnie chcialam przygotowac temat z rozpakowanymi dziewczynami a teraz zaczynacie rozmowe ze chcecie juz o obsludze noworodka :) paradox :) na spokojnie sie wszystko zrobi, niedlugo zniknie galeria brzuszkow, zrobimy sobie wtedy galerie naszych dzieci, ale bez komentarzy, sposobem na okazanie sympatii jest tez PODZIEKUJ
buzioki ;)

Ja dziś mam przedpoludnie na porządek na forum. Postaram się to zrobić rozsądnie i mądrze proszę mnie nie linczować ale przy tylu sprawach na głowie nie wymagam, żebyście jeszcze myślały nad kształtem forum. Także dzis zmieniam się w dyktatora i bez konsultacji społecznej biorę się. Szykujcie się na zmiany :-D:-D:-D najwyżej potem będe naprawiać (ale lepiej nie)

reklama
dzag pisala ze jej gdzie tytul nie pasuje bo dzieciaczki sierpniowe, no ale kurcze toc my w koncu sierpniowki jestesmy,
Nie no, to było takie dodatkowe przyczepienie się :-D. Głównie chodzi mi o to, że pisane są tam posty według mnie w ogóle nie związane z tytułem wątku. To co tam teraz jest powinno być w wątku szpitalnym. A pielęgnacja pępka tam właśnie powinna być - a znalazła się w wątku wyprawkowym.

Do góry