reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)

Przepraszam za zamieszanie nie wiedziałam, że ktoś nie usunał tylko przeniosł wątek. A sytuacja z "opieprzaniem" miała miejsce jakieś 2 miesiace temu kiedy miałam problem i nie moglam sie dostac do lekarza bardzo się martwiłam potzrebowałam wsparcia i szybkiej odp dlatego napisałam w dwóch wątkach a zamiast wsparcia dostałam odp że zaśmiecam forum. Przykro mi sie zrobiło..

reklama
witajcie ;)
ja przenioslam posty do gl watku, oczywistym bylo ze Twoje pytania pamelcia i odpowiedzi forumowiczek nie mogly zostac w watku o szpiatlnych wiesciach.
Mysle ze forum jest jasne na dzien dziesiejszy i gdy potrzebujemy to tematy sa dodawane, edytowane.
I na przyszlosc zanim ktos sie wzburzy to niech najpierw sprawdzi, mozecie wejsc w swoj profil i spojrzec na swoje posty.

A tak abstrahując od tematu rozmowy...
Ktoś rzucił rozsądne hasło coby wątek "wieści ze szpitala" zrobić bez komentarzy (zaznaczyć w nawiasie). Myślę, że jest to dobry pomysł. W każdym razie widzę, że w tematach innych miesięcy się doskonale sprawdza. Nic nie ginie, nie gubią się tytułowe wieści w natłoku codziennych dyskusji...Co Wy na to?

very good idea!
zrobilam
i zeby bylo jasne, jezeli nie bedziemy mialu czasu zeby bawic sie w przenoszenie komentarzy to bedziemy usuwac
pilnujmy sie nawzajem :)

Ostatnia edycja:
Proponuję założyć wątek o promocjach sklepowych - gdzie co jest aktualnie w promocji. Oczywiście chodzi raczej o sieciowe sklepy. Produkty raczej wszelkiego gatunku z kategorii dla mamy, rodziny i dzieci.

Sporo takich informacji ginie w wątku wyprawkowym a jak ktoś nie zagląda codziennie może mieć kłopot z odnalezieniem.

reklama
Ja też jestem za, bo właśnie gdzieś coś ciekawego widziałam, ale nie pamiętam gdzie:szok: i teraz nie mogę tego odnaleźć, a tak wszystko byłoby jasne.

Do góry