reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)

dwa tematy powinnysmy zalozyc
jeden to o nowonarodzonych dzieciaczkach, waga,dlugosc, kiedy o ktorej itd. zdjatko
ten temat powinien byc bez komentarza, zeby bylo przejrzyscie
ale zaraz kolo niego drugi temat z gratulacjami
co Wy na to

Jestem za. Do tej listy rozpakowanych mam dopisałabym tylko, w którym tygodniu się Dzieciątko urodziło i jego imię/imiona. A gratulacje osobno.
A takie zdjęcia chwalących się mam to gdzie? W liście rozpakowanych czy w gratulacjach?

reklama
to znaczy tak proponuje zrobic temat o tytule np.rozpakowane pociechy czy jakos tak
i tam dajemy zdjecie dzieciaczka, najlepiej szpitalne, swiezutkie, opisujemy w ktorym tygodniu dzidzia przyszla na swiat, dl.,waga, no i wiadomo data i czas :)
a drugi temat to juz gratulacje miedzy soba :)

No no, ale musi być też temat na późniejsze zdjęcia. Można albo zamknąć usg i zrobić osobny, albo tam dorzucać.

Jak patrzylam na innych miesiacach to najczesciej jest watek "galeria rozpakowanych bobasow" czy tak w podobie. Mozne takie cos i u nas? ( tylko nie wiem czy kontynuacja usg,tam to chyba calkiem nowe byly). W kazdym razie propozycje super:)

ja, jeśli mogę się dołączyć do dyskusji, zrobiłabym wątek: rozpakowane sierpniówki - z 1 fotką "szpitalną" datą urodzenia, wagą, miarą, tc, ew. pkt apgar (wątek zamknięty, moderowany)i drugi wątek: zdjęcia naszych pociech, który będzie nam już na dłużej towarzyszył

reklama
ja, jeśli mogę się dołączyć do dyskusji, zrobiłabym wątek: rozpakowane sierpniówki - z 1 fotką "szpitalną" datą urodzenia, wagą, miarą, tc, ew. pkt apgar (wątek zamknięty, moderowany)i drugi wątek: zdjęcia naszych pociech, który będzie nam już na dłużej towarzyszył
dokladnie tak, do tego stworzymy watek z gratulacjami co bysmy sie mialy gdzie wypisac ok?

Do góry