reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)

reklama
no ale pomysl fajny ;) w koncu bedzie sie nalezal taki laur uznania tej ktora bedzie musiala patrzec jak wszystkie juz rodzimy a ona jeszcze sie meczy z wielkim brzuchem, bolacym kregoslupem i spuchnietymi nogami...

Kakarolina, a co ja taki potwór jestem ?? :p
Spoko, łączyć, bo robi się masa tematów i bałagan :)
Z resztą zaraz z tych wyjdziemy i będą nowe :)

milionka jest tak ale mamy takie tempo zakładania nowych, że nie widać naszej ciężkiej pracy;-) ostatnie porządki zajęły mi kilka godzin :-)

reklama
Kochane Panie M. Mam nieśmiałą sugestię, coby może zaktualizować nasze "rozpakowane mamuśki i ich pociechy"?
Byłoby fajnie, gdyby dało radę na bieżąco uzupełniać tę listę. Tak się sypiemy, że zaraz się zaczniemy gubić ;).

Przepraszam, że zawracam gitarę w takim gorącym okresie, ale tak sobie myślę, że to przecież i tak preludium, kiedy jak nie teraz? ;)

Do góry