reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fitness Club czyli nasza grupa wsparcia :-)

reklama
ale tam tego:szok::szok::szok:

ja dzis 7 dzien ćwiczeń:dry: chyba sobie ten chrom kupię:baffled:
a jak u Cibie Asik...........dajesz rade w wytrwaniu w postanowieniach?

No trochę tego jest:szok: I aż głowa boli jak do człowieka dotrze jakie niektóre pyszności są kaloryczne:szok::szok::szok:
My z małżonkiem od wczoraj brzuszki ćwiczymy a te twoje ćwiczenia zostawię sobie na ferie;-):-D
Kurcze Paula ja chyba też sobie ten chrom kupię i będę brała podwójną dawkę:-D:-D:-D Narazie daję radę ale już prawie się czołgam z powodu braku:-D Jak narkoman na głodzie:-D A wczoraj mój kochający mąż postanowił ćwiczyć mój charakter i kupił świeżutkie pachnące pączusie do kawy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Prawie doszło do morderstwa:angry: ale jakoś dałam radę;-) Za to dziś jestem na głodzie:szok::-D
Gratuluję 7 dnia:tak::tak::tak::tak::tak: I jak czuć już jakąś różnicę? A jak mięśnie? Nie bolą?

ale tam tego:szok::szok::szok:

ja dzis 7 dzien ćwiczeń:dry: chyba sobie ten chrom kupię:baffled:

Paula to ja jestem tylko 2 dni do przodu bo ja dziś 9 dzień..czuję się dobrze nic nie boli ale nie robię wszystkich trzech serii na raz bo nie dam rady...
Co do chromu.... to ja kiedyś łykałam i słodycze jadłam:-D

No dzis 11 dzien........czuje się oki nic nie boli........i wczoraj nawet trzy serię pod rząd robiliśmy......ale generalnie trochę to nudzi i wolę tak jak Ty Ula sobie to rozłożyc w czasie:sorry2:
a jak u Ciebie?

Paula u mnie dobrze, robię sobie po jednej serii bo mniej męczy i masz rację robć wszystko naraz to się nudzi:-D

My dzis do znajomych jedziemy na weekend i tam przecież gibac nie będziemy.......to jak mój wróci z pracy to to musimy 3 serie po 10:crazy:

Asik a jak u Ciebie ze słodyczami?

reklama
Do góry