reklama
Paula 13
mama Wiki i Tati
ale tam tego
ja dzis 7 dzien ćwiczeń chyba sobie ten chrom kupię
a jak u Cibie Asik...........dajesz rade w wytrwaniu w postanowieniach?
a jak u Cibie Asik...........dajesz rade w wytrwaniu w postanowieniach?
No trochę tego jest I aż głowa boli jak do człowieka dotrze jakie niektóre pyszności są kaloryczne
My z małżonkiem od wczoraj brzuszki ćwiczymy a te twoje ćwiczenia zostawię sobie na ferie;-)
Kurcze Paula ja chyba też sobie ten chrom kupię i będę brała podwójną dawkę Narazie daję radę ale już prawie się czołgam z powodu braku Jak narkoman na głodzie A wczoraj mój kochający mąż postanowił ćwiczyć mój charakter i kupił świeżutkie pachnące pączusie do kawy Prawie doszło do morderstwa ale jakoś dałam radę;-) Za to dziś jestem na głodzie
Gratuluję 7 dnia I jak czuć już jakąś różnicę? A jak mięśnie? Nie bolą?
My z małżonkiem od wczoraj brzuszki ćwiczymy a te twoje ćwiczenia zostawię sobie na ferie;-)
Kurcze Paula ja chyba też sobie ten chrom kupię i będę brała podwójną dawkę Narazie daję radę ale już prawie się czołgam z powodu braku Jak narkoman na głodzie A wczoraj mój kochający mąż postanowił ćwiczyć mój charakter i kupił świeżutkie pachnące pączusie do kawy Prawie doszło do morderstwa ale jakoś dałam radę;-) Za to dziś jestem na głodzie
Gratuluję 7 dnia I jak czuć już jakąś różnicę? A jak mięśnie? Nie bolą?
malaulka
Podwójna mamusia
ale tam tego
Paula to ja jestem tylko 2 dni do przodu bo ja dziś 9 dzień..czuję się dobrze nic nie boli ale nie robię wszystkich trzech serii na raz bo nie dam rady...
Co do chromu.... to ja kiedyś łykałam i słodycze jadłam
Paula 13
mama Wiki i Tati
No dzis 11 dzien........czuje się oki nic nie boli........i wczoraj nawet trzy serię pod rząd robiliśmy......ale generalnie trochę to nudzi i wolę tak jak Ty Ula sobie to rozłożyc w czasie
a jak u Ciebie?
a jak u Ciebie?
Paula 13
mama Wiki i Tati
My dzis do znajomych jedziemy na weekend i tam przecież gibac nie będziemy.......to jak mój wróci z pracy to to musimy 3 serie po 10
Asik a jak u Ciebie ze słodyczami?
Asik a jak u Ciebie ze słodyczami?
Paula 13
mama Wiki i Tati
o kurna........ja w niedzielę 2 serię opuściłam i co myślisz ze lipa????????
reklama
Podziel się: