reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Farbowanie włosów w ciąży...

reklama
Ej, Anka, nie strasz! Natanek biskupem?? Na szczescie nie... Tu nie ma szmatleksoe, a second handy... Nie widzialam takich naciagajacych sie dresow. O papilotach musze pomyslec... Fajna mysl.
Kociatka wygooglaj sobie na you tube jego kazania np. o okultyzmie i bedziesz wiedziec - jest specyficzny. Dosc ze na pewno, jesli na glowie jawi sie kolor jakis, to wiedzmy ze cos sie dzieje!:-D

Nie biskup?:baffled: ale duchowny. Strasznie przepraszam za wprowadzenie w błąd ale jakoś mi się kojarzy z purpuratami. Z tym że ja jestem protestanka i się nie znam :baffled:
Jak chcesz to wyslę Ci takie wyciągnięte Kłaczku, wolisz na tyłku czy kolanach? :))))))))

No, nie biskup... Gorzej bo jak mu zakazali tych jego dzialan, to powiedzial ze biskup sie bedzie w piekle smazyl, wiec z purpuratami to on z lekka na pienku ma. :-D Eh... na tylku to sie nie da bo moj tylek wszystko wypelni a na kolanach... coz... wtopilabym sie w tlum na ulicy - tu takie obrazki czeste sa.:-D

dzisaj około godziny jedenastej zrobiłam coś strasznego!!!!:szok::szok::szok:
przepraszam dziewczyny ale zmysły postradałam!!! myślę że zrobiłam to ostatni raz....czy ja w ogóle myślę skoro to zrobiłam?!?!
obiecuję nie będę się myła przez dwa dni, w dresie będę chodziła wydartym i moje myśli zboczone będę poskramiała ciągle.....i nieprzerwanie

włosy pofarbowałam....przepraszam......u STYLYSTY INNEJ ORIENTACJI co ciekawe:):tak:

Strasznie mi głupio z tym Natankiem, że go w gronie purpuratów umieściłam... W ramach kajania się za popełniona omyłkę obiecuję poobgryzać paznokcie i nie myć kudłów przed najbliższe dwa tygodnie. Zbliżę się trochę do ideału Matki Karmiącej a przez to będzie mi wybaczone, że wypowiadam się w kwestii rzeczonego powyżej nie mając pojęcia o strukturach kościelnych:baffled:
Gosia Ty jesteś grzesznica i Tobie żadna pokuta już nie pomoże :rofl2:

Widac farba nie tylko wplywa zabojczo na Nienarodzonego, a takze na Nosicielke, wzerajac sie podstepnie i trujac szare komorki:szok: Albo wchodzi w tajemnicza reakcje chemiczna z tym polknietym kluczykiem? Racje mieli ci co ostrzegali: nie farbowac i nie lykac!!!!:no:

reklama
Ja sobie wypraszam, farbowałam ponad miesiąc temu i wtedy nie zauważyłam objawów zidiocenia:))) Mam szanse dopiero za tydzień i same zobaczycie czy skutki są widoczne czy też nie :-)

Do góry