reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Farbowanie włosów w ciąży...

reklama
'87 podobno i tak nie farbujesz więc co za różnica czy to drugi czy piąty dla Twojej osoby? Poza tym nie komentuje ten, kto nie wie co odpowiedzieć:-) A i tak skoro nie farbujesz to wątek ten jest daleki od Twego sposobu prowadzenia takiego a nie innego stylu życia w ciąży:))))

no własnie Karusiu co to za różnica czy 4 tydzień czy 4 miesiąc skoro nie farbujesz :-) Z Twoich wypowiedzi wynika, że nie jestes również fryzjerem (no dobra ) Stylista brzmi lepiej ;-) nie pracujesz w firmie produkującej farby, nie tworzysz receptur tych farb ... ginekologiem też nie jestes :-) więc nie rozumiem skąd u Ciebie taka troska o nasze siwe włosy :sorry:

Zoyka w ciąży trzeba uważać na wszystko ... już sprawę dziurek od klucza, korali, apaszek, łańcuszków, łapania się i setki innych omawiałyśmy w innym wątku ... no oczywiście, że obsikaną marchewką można się zarazić toxo ... spojrzeniem na kota można się zarazić ... najlepiej jak się jest w ciąży zamknąć się w szafie i na wszelki wypadek od razu połknąc kluczyk wtedy nam już NIC nie zagrozi :-)
Tak jak obiecałam: dziś o 14:00 nastąpi wielka chwila ... zapytam swego Stylistę Fiuterkowego o fakty i mity na temat farbowania ... co, jak, od kiedy i czym :-)
Mylisz sie straszliwie, albowiem jesli kobieta w ciazy polknie kluczyk to po pierwsze jej dziecko bedzie zamkniete w sobie, lub nawet moze sie urodzic niemowa (zamkniete usta), po drugie jesli ow kluczyk byl mosiezny, moze sie urodzic rude, po trzecie zle to rokuje rozwiazaniu, ktore jak wiadomo wymaga pewnego otwarcia. Jak mozesz szerzyc taka demagogie i zalecac polykanie klucza?:crazy:

Jako swiezo upieczona mama wyznaje, ze farbowalam............. Cala ciaze. Dziec zdrowy jak ryba, slodki jak miod, gaworzy jak stary i probuje siadac jak polroczniak.

Nie pilam alkoholu, nie palilam, zdrowo sie odzywialam i tak dalej. Uznalam jednak, ze moja siwizna zepsuje i moj nastoj i dziecia. Zatem jest dla wymienionego rownie szkodliwa:cool2:
Buziasy dla wszystkich mamusiek:laugh2:

Kociatka ... jako szkodliwą odczytuje Twą wypowiedź ... chlip chlip chlip ... przesadziłaś ... tak nam temat rozwalić ... musisz dołączyć do zawstydzonych ... znaczy do mnie.

reklama
i do mnie:szok:wstydam się i to siermiężnie!, nie pofarbuję już niiiigdy, będę starą siwą,cipą:-p:-p:-p
Kociatka dlaczego farbujesz?? czyżbyś nie czytała rocznika 87 ile masz lat dziewojo?? 40? że musisz takie rzeczy wyczyniać na głowie:wściekła/y::-p:crazy:
ech Karusiu zbansuj bo wątek czyta tylko geriatria jakaś, która niestety robi co chce i to wredota jest pospolita.... czytałam gdzieś na innym wątku .......
może wskocz na "pękła prezerwatywa" i tam jakieś zioło podrzuć tak na rozweselenie....:-):-):-)

buziole sobotnie:)

Do góry