reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Farbowanie włosów w ciąży...

masz rację Kociatko ... zaczyna się od Nosiciela i przechodzi na Młode :-D ... pewno farba wygładza zwoje mózgowe ... oooooooooooooooo
nie łykać, nie farbować ...

reklama
Termin mam na luty i grubo przed terminem pofarbuję sobie włosy. Mam zamiar wyglądać atrakcyjnie na każdym etapie ciąży i po niej. Waham się tylko czy zrobić to jeszcze przed świętami czy dopiero w styczniu. Nic mi tak nie poprawia humoru niz moje platynowe pasemka rozświetlające buzię w te szarobure dni. Paznokcie też maluję. To chyba nie szkodzi ?

wszystko szkodzi :-D
Mycie szkodzi, farba szkodzi, lakier szkodzi :-D
jak zadbanie i atrakcyjnośc ma się do wizerunku Matki Polki ... oczywiście udręczonej matki ?????
NIJAK się ma ... jest oznaką naszej próżności i powinno być potępiane, napiętnowane ... oooooooooooo ...
Zoyka omijaj Ukiem i szczałom takie miejsca jak fryzjer i kosmetyczka :-D

Misia !
Matki Polski ? A co to ja niby ?Matka ośmiorga dzieci z pijackiego domu ?
Nie mam zamiaru być udręczona :) Liczę ,ze kąpanie, wstawanie , przewijanie to rola mojego męża :)
Tak.Jestem próżna i dobrze mi z tym :D

Wstydź się wstydź :-D jak w oczęta dziecięciu spojrzysz ... jak mu opowiesz o swym poświęceniu ... nocnym czuwaniu ... wstawaniu, przewijaniu i wodowaniu... Oj wstydź się :-D

lubieżna z ciebie Zoyka dziewka, zaprzestań tych rytuałów bo już cię szatan opętał i wiedz że coś się z Tobą dzieje niedobrego:)

Zoyka jesteś okropna, na biednego męża, jedynego żywiciela rodziny dokładasz obowiązki należne z natury Matce Polce:laugh2: Będziesz się smażyła w ogniu piekielnym zobaczysz :)))))))

reklama
Jak siwe? Od farbowania wlosow dziecko sie rude rodzi!! :baffled:

Eeee, rude. Moje bylo czorne jak nic. Znaczy sie skora biala, ale wlos czorny, oko czorne:szok: Moze dlatego ze na ciemno farbowalam?

Nie dosc ze czorne, to jeszcze bylo wkurzone. Zamiast plakac (jak na kosmite przystalo) lypalo zlym okiem jakby chcialo zapytac: "Matka, do czorta, czemu to tak dlugo trwalo???"

Do góry