Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej jestem tu od niedawna js dziś mam 34 dc wczoraj byłam na usg i endometrium 4 mm. Cykle trwają 28 dni. Bylam stymulowana lametts i nie wiem czy to ciąża?Ja zaszłam mając zaledwie 5 mm , sam lekarz powiedział ,żeby się nie nastawiać bo może być różnie ale dał leki i się udało ,ale cały czas mówił że minimum 8 a najlepiej 10mm
HejHej,
Czy któraś z was miała po clo i zaraz po owu endometrium około 17mm? Lekarz twierdzi że jest duża szansa, że doszło do zapłodnienia... Jestem pierwszy cykl na clo, przed braniem moje endo wynosilo zawsze około 10...
Hej jest ciąża ale w drugim cyklu. Gdy pisałam ten post był to pierwszy cykl na clo. W drugim cyklu endometrium 16mm i znów te same słowa lekarza ale machnęłam ręką bo nie wierzyłam ze się uda. Dziś 6tc 5 dzień, mamy bijące serduszkoHej
Jestem ciekawa jak wygląda sytuacja dziś u Ciebie, czy to jednak ciąża?
Dziś się dowiedziałam, że endometrium u mnie równiez ma 17 mm.
Daj znac, proszę
Hej jest ciąża ale w drugim cyklu. Gdy pisałam ten post był to pierwszy cykl na clo. W drugim cyklu endometrium 16mm i znów te same słowa lekarza ale machnęłam ręką bo nie wierzyłam ze się uda. Dziś 6tc 5 dzień, mamy bijące serduszko
Moja grubość endometrium w 28 dniu cyklu wynosiła 16 mm Pani Doktor uznała że to jest już przerośnięte endometrium ale dziś mam 34 dzień a @ nadal brak . Czytając inne wypowiedzi widzę że to endo jednak na zagnieżdżonie zarodka było jak najbardziej wpozadku więc tu powstaje pytanie czy jednak mogę być w ciąży? Bardzo byśmy chcieli mieć nasze małe szczecie ale nie chcę się za szybko cieszyć . Zrobiłam test moje oczy widzą ta wszystko jest bladzioch ale taki bardzo bardzo słabiutkiHejka dziewczyny mam pytanie, ile wynosi grubość endometrium na początku ciąży. Mówię tu o jakimś 5-6 tygodniu. Jak u was to wyglądało ? Jaki jest przyrost endometrium w ciąży ? Z góry dziękuje za odpowiedzi )