reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Endometrium w ciąży

Hejka dziewczyny :) mam pytanie, ile wynosi grubość endometrium na początku ciąży. Mówię tu o jakimś 5-6 tygodniu. Jak u was to wyglądało ? Jaki jest przyrost endometrium w ciąży ? Z góry dziękuje za odpowiedzi :))

reklama
Rozwiązanie
Ja zaszłam mając zaledwie 5 mm , sam lekarz powiedział ,żeby się nie nastawiać bo może być różnie ale dał leki i się udało ,ale cały czas mówił że minimum 8 a najlepiej 10mm
Hej jestem tu od niedawna js dziś mam 34 dc wczoraj byłam na usg i endometrium 4 mm. Cykle trwają 28 dni. Bylam stymulowana lametts i nie wiem czy to ciąża?
Hej,
Czy któraś z was miała po clo i zaraz po owu endometrium około 17mm? Lekarz twierdzi że jest duża szansa, że doszło do zapłodnienia... Jestem pierwszy cykl na clo, przed braniem moje endo wynosilo zawsze około 10...
Hej:)
Jestem ciekawa jak wygląda sytuacja dziś u Ciebie, czy to jednak ciąża? :)
Dziś się dowiedziałam, że endometrium u mnie równiez ma 17 mm.
Daj znac, proszę:)

reklama
Hej:)
Jestem ciekawa jak wygląda sytuacja dziś u Ciebie, czy to jednak ciąża? :)
Dziś się dowiedziałam, że endometrium u mnie równiez ma 17 mm.
Daj znac, proszę:)
Hej jest ciąża ale w drugim cyklu. Gdy pisałam ten post był to pierwszy cykl na clo. W drugim cyklu endometrium 16mm i znów te same słowa lekarza ale machnęłam ręką bo nie wierzyłam ze się uda. Dziś 6tc 5 dzień, mamy bijące serduszko :)

Hej. Czy możliwe jest aby w ciąży endometrium na początku wynosiło 12 cm podczas spóźniania miesiączki a później przyszło skąpe kilku dniowe plamienie i sprawiło, że endometrium zmalało do 7,5 cm mimo ciąży? Czy endometrium może zmaleć i można być mimo tego w ciąży?

Hejka dziewczyny :) mam pytanie, ile wynosi grubość endometrium na początku ciąży. Mówię tu o jakimś 5-6 tygodniu. Jak u was to wyglądało ? Jaki jest przyrost endometrium w ciąży ? Z góry dziękuje za odpowiedzi :))
Moja grubość endometrium w 28 dniu cyklu wynosiła 16 mm Pani Doktor uznała że to jest już przerośnięte endometrium ale dziś mam 34 dzień a @ nadal brak . Czytając inne wypowiedzi widzę że to endo jednak na zagnieżdżonie zarodka było jak najbardziej wpozadku więc tu powstaje pytanie czy jednak mogę być w ciąży? Bardzo byśmy chcieli mieć nasze małe szczecie ale nie chcę się za szybko cieszyć . Zrobiłam test moje oczy widzą ta wszystko jest bladzioch ale taki bardzo bardzo słabiutki

Do góry