reklama
Rozwiązanie
Hej jestem tu od niedawna js dziś mam 34 dc wczoraj byłam na usg i endometrium 4 mm. Cykle trwają 28 dni. Bylam stymulowana lametts i nie wiem czy to ciąża?Ja zaszłam mając zaledwie 5 mm , sam lekarz powiedział ,żeby się nie nastawiać bo może być różnie ale dał leki i się udało ,ale cały czas mówił że minimum 8 a najlepiej 10mm
Fado123
Fanka BB :)
a zalecają żeby nie pić ha ha ha a tu większość po % zaszła ;DNo to mnie się udało po kieliszku Prosecco [emoji3]
Mąż się śmieje ze powinnismy od firmy coś dostać, np przydział dobrego wina na najbliższe 10 lat albo żeby firma zasponsorowała dziecku studia...
reklama
DarkAsterR
Stres to potężny czynnik.
Po alkoholu człowiekowi zazwyczaj wsio zwisa i powiewa i kobieta pozbawiona spiny psychicznej zachodzi w ciąże szybciutko.
Po alkoholu człowiekowi zazwyczaj wsio zwisa i powiewa i kobieta pozbawiona spiny psychicznej zachodzi w ciąże szybciutko.
Najgorsza to w tych staraniach byla spina : czy to ta pozycja, czy dobry termin, czy powtorzyc, czy moze poczekac48h, a czy sie zagniezdza, a moze świece zeobic po... itp hahaha
A po alko ? Qurfaś- ja 3 dni po błagałam zeby mnie łeb już nie bolał ( taki ze.mnie alkus hahaha) no i robiłam okłady na poździerane kolana [emoji23][emoji23][emoji23]
Maz do dzis dnia ma beke ze mnie z tego co ponoć robiłam, mówiłam i czego sie ..dopominałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a to byly tylko dwa kielonki i mnie ścieło z efektem hehehe 10 tydz [emoji173]
A po alko ? Qurfaś- ja 3 dni po błagałam zeby mnie łeb już nie bolał ( taki ze.mnie alkus hahaha) no i robiłam okłady na poździerane kolana [emoji23][emoji23][emoji23]
Maz do dzis dnia ma beke ze mnie z tego co ponoć robiłam, mówiłam i czego sie ..dopominałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a to byly tylko dwa kielonki i mnie ścieło z efektem hehehe 10 tydz [emoji173]
a zalecają żeby nie pić ha ha ha a tu większość po % zaszła ;D
Stres to potężny czynnik.
DarkAsterR
No to ja po jednym kielonku Prosecco zrobiłam się „łatwiejsza”.
Fado123
Looo to mąż miał z Ciebie pożytek jak nigdy ha ha ha no i o to chodzi nie ważne jak ,byle cel osiągniętyNajgorsza to w tych staraniach byla spina : czy to ta pozycja, czy dobry termin, czy powtorzyc, czy moze poczekac48h, a czy sie zagniezdza, a moze świece zeobic po... itp hahaha
Hej jestem tu od niedawna js dziś mam 34 dc wczoraj byłam na usg i endometrium 4 mm. Cykle trwają 28 dni. Bylam stymulowana lametts i nie wiem czy to ciąża?Ja zaszłam mając zaledwie 5 mm , sam lekarz powiedział ,żeby się nie nastawiać bo może być różnie ale dał leki i się udało ,ale cały czas mówił że minimum 8 a najlepiej 10mm
Ja mam 7,4 mm po owulacji i ch** wie czy jestem w tej ciąży czy nie bo nawet nie wiem kiedy powinnam mieć okres dlatego, że mam nieregularne cykle
Hej,
Czy któraś z was miała po clo i zaraz po owu endometrium około 17mm? Lekarz twierdzi że jest duża szansa, że doszło do zapłodnienia... Jestem pierwszy cykl na clo, przed braniem moje endo wynosilo zawsze około 10...
Czy któraś z was miała po clo i zaraz po owu endometrium około 17mm? Lekarz twierdzi że jest duża szansa, że doszło do zapłodnienia... Jestem pierwszy cykl na clo, przed braniem moje endo wynosilo zawsze około 10...
reklama