reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Elenka i Oleńka, hbd 25 +6

O 3.02 moja córeczka Elenka zasiliła grono Aniołków.
Bardzo dziękujemy za wsparcie i modlitwę. Malutka już się nie męczy.
I jest razem ze swoją prababcią.

reklama
Ania tak bardzo mi przykro jestem w ogrym szoku lzy leca ciurkiem :( zadne slowa nie ukoja qaszego bolu niech spi w wiecznym spokoju :( swiatelko dla Elenki (*)

Mąż jej nie poznał :( była cała spuchnięta. Wylewy się pogłębiały.

Lekarze powiedzieli, że to infekcja pouszkadzała gdybynarządy wewnętrzne stąd kolejne problemy i gdyby mała z tego wyszła byłaby roślinką :(
Jezu nie myslałam, że kiedykolwiek to napiszę lub powiem ale może lepiej, że nie musi tak żyć :( :(

Ania to smutne ale prawdziwe tez bym nie chciala patrzec jak dziecko cierpi i jest zalezne od wszystkich :( widocznie tak mialo byc ale z drugiej strony serce rozrywa na malutkie kawaleczki :( pustke mam totalna i naprawde nie wiem co pisac dlatego dzisiaj pojde i zapalimy pod krzyzem dla niej swiatelko zeby zawsze jasnosc miala na swej niebieskiej drozce ;(

Aniu..............Boze kochany.... nie umiem pohamować łez........ to stało się tak szybko i niespodziewanie........
Jednocześnie tak doskonale Cię rozumiem... tak naszym aniołkom jest zdecydowanie lepiej teraz... Sciskam Cię z całej siły!!! Jeszcze kilka trudnych momentów przed Tobą...i Twoją rodziną...Jesteś silna i dzielna...

Tak bardzo mi przykro.... (*) światełka dla Elenki.....

I duuużo siły dla Oleńki!!!

Nie niespodziewanie :( ja tu dziewczyny wszystkiego nie pisałam, ale wieczorem już dzwonili do nas że mała ma liczne obrzęki i będą robić na cito usg i by ktoś przyjechał. Ale nie miałam głowy by o tym pisać :(

Przepraszam.

Haniu - podczytywałam na bieżąco co u Was... Tak mocno sciskam dzisiaj całą wasza rodzinę i modlę się abyście mieli siłę by przetrwać ten ciężki okres. O Elenke się nie martwię, Malenka ma teraz dobrze i razem z innymi Aniolkami ma teraz dużo siły na szaleństwa tam u góry :-) zrobiłas dla niej wszystko co mogłas, jesteś wspaniała dzielna i silna kobieta i mama!
Dla Elenki (*) :-( dla Oleńki życzenia dalszej siły i dużo zdrówka a Ciebie tule mocno do serca :*

Kochana tak bardzo mi przykro...podczytywalam was caly czas ale nie pisalam bo to wszystko wygladalo bardzo podobnie do tego co sie dzialo z moja coreczka. Musisz byc silna. Moja coreczka Mia napewno zaopiekuje sie w niebie twoja Elenka. Teraz musisz byc silna dla Olenki. Bardzo ciezki czas przed wami. Jakbym mogla Ci jakos pomoz to pisz, wkoncu przezylam to samo 7 czerwca. Swiatelko dla twojej Elenki i mojej Miji
[*]

reklama
Anka - [*] bardzo mi przykro, że tak się stało.... Elenka zaznała Waszej miłości i na pewno jest Wam za tę miłość wdzięczna. Niech opiekuje się teraz małą siostrzyczka....

Domi - a jak u Lily?

Do góry