reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Elenka i Oleńka, hbd 25 +6

Anka bardzo mi przykro :-( przytulam Cie Najmocniej jak potrafie .... Boże ile jeszcze ?? przeciez masz juz tam sporo małych aniołeczków ...:-(

Swiatełko dla Elenki (*)

reklama
Hania, tak bardzo mi przykro.
[*] dla Elenki. Teraz maleńka juz nie cierpi. Trzymam kciuki za szybkie wyjście Oleńki&&

Jest bardzo ciężko :(

W pokoju Oli pustka :( zostało jedno łóżeczko, troszkę ubranek i nic nie świadczy o tym, że kiedykolwiek była jeszcze jedna mała dziewczynka :(

Jutro będę z pierworodna do pediatry na kontrolę jechać i jeżeli pozwoli to w czwartek jedziemy nad morze, a w niedzielę wracamy. Musimy wszyscy odpocząć tym bardziej, że Ola w czwartek wychodzi.

A my kurcze jeszcze wózka i fotelika nie zamówiliśmy, ale boję się zapeszyć no :( już miałam wszystko i co...
Ehh...

Anka...tak trudno cokolwiek napisac moge jedynie wspierac Was modlitwa....powiem z własnego doswiadczenia ,ze niestety czas nie leczy ran ale z czasem uczymy sie zyc z tym co nas spotkało.....Elenka jest z Wami kazdego dnia i zawsze bedzie.
Ciesze sie ze Olenka wkrótce bedzie w domku.Życze Ci duzo sił ....

reklama
Do góry