reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
(*) swiatelka dla Elenki
przytulam mocno
Elenka bedzie sie opiekowac rodzenstwem, zawsze bedzie blisko Was, w Waszych sercach
przytulam mocno
Elenka bedzie sie opiekowac rodzenstwem, zawsze bedzie blisko Was, w Waszych sercach
ania1978k
Fanka BB :)
Światełko dla ELENKI.....tak bardzo mi przykro, przytulam mocno
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Anka....myslami jestem z Wami...przytulam wirtualnie ....
Jest bardzo ciężko
W pokoju Oli pustka zostało jedno łóżeczko, troszkę ubranek i nic nie świadczy o tym, że kiedykolwiek była jeszcze jedna mała dziewczynka
Jutro będę z pierworodna do pediatry na kontrolę jechać i jeżeli pozwoli to w czwartek jedziemy nad morze, a w niedzielę wracamy. Musimy wszyscy odpocząć tym bardziej, że Ola w czwartek wychodzi.
A my kurcze jeszcze wózka i fotelika nie zamówiliśmy, ale boję się zapeszyć no już miałam wszystko i co...
Ehh...
W pokoju Oli pustka zostało jedno łóżeczko, troszkę ubranek i nic nie świadczy o tym, że kiedykolwiek była jeszcze jedna mała dziewczynka
Jutro będę z pierworodna do pediatry na kontrolę jechać i jeżeli pozwoli to w czwartek jedziemy nad morze, a w niedzielę wracamy. Musimy wszyscy odpocząć tym bardziej, że Ola w czwartek wychodzi.
A my kurcze jeszcze wózka i fotelika nie zamówiliśmy, ale boję się zapeszyć no już miałam wszystko i co...
Ehh...
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Anka...tak trudno cokolwiek napisac moge jedynie wspierac Was modlitwa....powiem z własnego doswiadczenia ,ze niestety czas nie leczy ran ale z czasem uczymy sie zyc z tym co nas spotkało.....Elenka jest z Wami kazdego dnia i zawsze bedzie.
Ciesze sie ze Olenka wkrótce bedzie w domku.Życze Ci duzo sił ....
Ciesze sie ze Olenka wkrótce bedzie w domku.Życze Ci duzo sił ....
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Jak Oleńka?
Podziel się: