reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ektopowe babeczki gotowe na ploteczki

Beta już poniżej 1, na usg widać ze sie wchłania, bo się zmniejszyło. Jestem dobrej myśli 😃 u mnie w planie wizyta teściów wiec będzie jedzonko pogaduszki i miły weekend 😄 wczoraj byłam na imprezie i się świetnie bawiłam😃
Oooo!!! Same dobre newsy!! Bardzo się cieszę 🥰
A cóż to była za imprezka? 😁

reklama
U nas spotkanie ze znajomymi jutro ale nie mam jakoś ochoty iść . Polezala bym w domu. U mnie kiepsko cos się wchłania . Od grudnia na wizycie za 3 tygodnie nic nie ruszyło ( 2tyg temu ) a beta była ujemna
Hmmm no nie wiem jak to jest z tym wchłanianiem ale ważne że beta ujemna.
Pamiętam że u mnie to się chyba miesiąc wchłaniało.

Wchłaniać się mzoe nawet i pół roku. U każdego inaczej bo u kolezanek beta ładnie spadała od początku a potem zwolniła a u mnie odwrotnie - najpierw spadała tyle o ile a na końcówce jak szalona. Najpierw w ogóle się nie wchłaniało a teraz połowę mniejsze jest niż 2 tyg temu (a 2 tyg temu takie samo jak 2 miesiące temu), wiec cierpliwosc wskazana

Mam nadzieję, se coś ruszyło po @ z chęcią bym poszła i sprawdziła ale bez sensu . Za miesiąc będę na wizycie . To super 🥰 my z dziewczynami na dzień kobiet się wybieramy 9 marca na zabawę w stylu lat 20 😃

Mam nadzieję, se coś ruszyło po @ z chęcią bym poszła i sprawdziła ale bez sensu . Za miesiąc będę na wizycie . To super 🥰 my z dziewczynami na dzień kobiet się wybieramy 9 marca na zabawę w stylu lat 20 😃
Aż mnie za zaciekawiłaś- strój już wybrany?🤩 Można zobaczyć ? 😁
same organizujcie czy to jakiś event?

@zarathos a u Ciebie jak ? Staracie się dalej ?
Tak...małpa ma być 2 lutego także proszę się przygotować na kolejną ***** burzę bez powodu oraz bardzo racjonalne pomysły typu: przyśniło mi się że zdycham - "sprawdźmy czy przeżyje do jutra"??
"wyobraźmy sobie nieistniejące kreski" oraz "niedowierzajmy wynikom bety z laboratorium".
Moja psychoza przecież wie lepiej 🤣🤣

reklama
Aż mnie za zaciekawiłaś- strój już wybrany?🤩 Można zobaczyć ? 😁
same organizujcie czy to jakiś event?
mniej więcej tak . Suknia z frędzlami , opaska z piórem, perły i czerwoną szminka . Jeszcze nie kupiłam nic, ale jak wpiszesz strój lata 20 to pełno jest 😃 tak event - obiad, bar z drinkami bez limitu , dj, forobutka 360 stopni . Taka zabawa 😅 spoko ja Cię rozumiem bo ja już sieje ***** burze i wymyślam, że pewnie mam uszkodzony , trzeba było usunąć, beta spadła w 2tyg po wyjściu ze szpitala ale dalej jest duża zmiana i pewnie jest spękany jajowód ... Można by było wymieniać
Dawaj znać jak się rozwinie sprawa z @
Masz oba jajowody tak ?

Ostatnia edycja:
Do góry