Ja tam mówiłam ze nie ma kresek możesz na mnie liczyć - jak nie ma to nie maTak...małpa ma być 2 lutego także proszę się przygotować na kolejną ***** burzę bez powodu oraz bardzo racjonalne pomysły typu: przyśniło mi się że zdycham - "sprawdźmy czy przeżyje do jutra"??
"wyobraźmy sobie nieistniejące kreski" oraz "niedowierzajmy wynikom bety z laboratorium".
Moja psychoza przecież wie lepiej
reklama
zarathos
Zaangażowana w BB
A to zapowiada się super bardzo bym chciała pójść na taką imprezę tematycznąmniej więcej tak . Suknia z frędzlami , opaska z piórem, perły i czerwoną szminka . Jeszcze nie kupiłam nic, ale jak wpiszesz strój lata 20 to pełno jest tak event - obiad, bar z drinkami bez limitu , dj, forobutka 360 stopni . Taka zabawa spoko ja Cię rozumiem bo ja już sieje ***** burze i wymyślam, że pewnie mam uszkodzony , trzeba było usunąć, beta spadła w 2tyg po wyjściu ze szpitala ale dalej jest duża zmiana i pewnie jest spękany jajowód ... Można by było wymieniać
Dawaj znać jak się rozwinie sprawa z @
Masz oba jajowody tak ?
Sprawa @: U mnie oczywiście objawy...co miesiąc inne hahaha... teraz są dreszcze i zimno proszę pań testy tak negatywne że nawet ja nie mogę się dopatrzeć cienia.
I tak mam oba jajowody.
Ja mam wrażenie ze to dlatego ze bardzo Ci zależy i już mózg swoje robiA to zapowiada się super bardzo bym chciała pójść na taką imprezę tematyczną
Sprawa @: U mnie oczywiście objawy...co miesiąc inne hahaha... teraz są dreszcze i zimno proszę pań testy tak negatywne że nawet ja nie mogę się dopatrzeć cienia.
I tak mam oba jajowody.
Patka2207
Fanka BB :)
Nie ma u was takich ? Nawet w robocie mamy karnawał dla pracowników i jak tam dalej biel vizira ?A to zapowiada się super bardzo bym chciała pójść na taką imprezę tematyczną
I tak mam oba jajowody.
zarathos
Zaangażowana w BB
A coś ty tylko wyjścia do restauracji od czasu do czasu z kijem w dupie, daj spokójNie ma u was takich ? Nawet w robocie mamy karnawał dla pracowników i jak tam dalej biel vizira ?
U mnie @ już przyszła wczoraj!
zarathos
Zaangażowana w BB
Testuję majtki menstruacyjne i muszę wam powiedzieć że super sprawa! Jestem w szoku bo myślałam że zaraz w mig mi wszystko przeciekanie (bo mam bardzo obwite i wredne @) a tu proszę!!
Tylko na noc jednak zakładam grubą podpaskę bo na bank nie wytrzymają ale tak w ciągu dnia to na prawdę się dobrze sprawdzają. Na allegro je kupiłam chyba za 50zl 5 par. To kupiłam 10 par i tak sobie zmieniam.
W ogóle w necie naczytałam się że w tych podpaskach to jest dużo syfu i rzeczywiście...jak zaczęłam czytać co oni tam dodają to nie ukrywam że byłam zaskoczona
Tylko na noc jednak zakładam grubą podpaskę bo na bank nie wytrzymają ale tak w ciągu dnia to na prawdę się dobrze sprawdzają. Na allegro je kupiłam chyba za 50zl 5 par. To kupiłam 10 par i tak sobie zmieniam.
W ogóle w necie naczytałam się że w tych podpaskach to jest dużo syfu i rzeczywiście...jak zaczęłam czytać co oni tam dodają to nie ukrywam że byłam zaskoczona
Kurczę a ja tak średnio byłam zadowolona bo mi takie wrażenie mokrosci sprawiały i miałam wrażenie ze te skrzepy jakoś mnie wkurzały. Ale na noc spoko, tylko w ciągu dnia jakoś mnie irytowały. Wyślesz mi linka na priv żebym obczaila? Ja mam z rossmanna jedna pare a dwie inne z wimin czy coś takiego ale nie wiem czy to jest rozwiązanie dla mnieTestuję majtki menstruacyjne i muszę wam powiedzieć że super sprawa! Jestem w szoku bo myślałam że zaraz w mig mi wszystko przeciekanie (bo mam bardzo obwite i wredne @) a tu proszę!!
reklama
Patka2207
Fanka BB :)
U mnie jakoś leci mam wrażenie, że dalej wolno. Myślę o remoncie, wyprowadzcę i sprzętach jakie kupię . Pełno na ,,temu" już zapisałam ******* zawalam głowe... Moja druga @ dziwna więc, nie wiem co się dzieje i czy się unormuje, ta miesiączka bo zaczynam się martwić , zawsze było regularnie . A u Ciebie?Jak u Was?
Podziel się: