Patka2207
Fanka BB :)
Ja czekam na zielone światło. Nie wiem jak będzie jak zaświeci ale na razie chceSzczerze? Nawet nie myślę jeszcze o tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekam na zielone światło. Nie wiem jak będzie jak zaświeci ale na razie chceSzczerze? Nawet nie myślę jeszcze o tym
Mam na Legimi dodane na półkę co jeszcze polecasz?Mróz jest potworny to prawda, ale umilam sobie czas herbatką i książką znacie cykl Miszczuk kwiat paproci?? Polecam bardzo
Marcina mortke "nie ma tego złego" boki zrywać, na prawdę!! On ma takie teksty super że aż parę razy czytałam hahaMam na Legimi dodane na półkę co jeszcze polecasz?
Nie wiemmam nadzieję że Ok u niej. Jutro u mnie kolejna betaKurcze co tak szklanakulka ucichła?? Wszystko ok?
Dziewczyny jak tam u was? Jak humorek i morale?
Ja już zaliczyłam @ i dziś pierwszy dzień pracy po takim wolnymKurcze co tak szklanakulka ucichła?? Wszystko ok?
Dziewczyny jak tam u was? Jak humorek i morale?
Hejo I jak tam? Wszystko prawidłowo wyszło? Dziś już piąteczek co planujecie??Nie wiemmam nadzieję że Ok u niej. Jutro u mnie kolejna beta
Beta już poniżej 1, na usg widać ze sie wchłania, bo się zmniejszyło. Jestem dobrej myśli u mnie w planie wizyta teściów wiec będzie jedzonko pogaduszki i miły weekend wczoraj byłam na imprezie i się świetnie bawiłamHejo I jak tam? Wszystko prawidłowo wyszło? Dziś już piąteczek co planujecie??
Aha czy macie do polecenia jakieś fajne filmy? Chodzi mi o komedie żeby się trochę rozluźnić i pośmiać
Buziaki!!!
U nas spotkanie ze znajomymi jutro ale nie mam jakoś ochoty iść . Polezala bym w domu. U mnie kiepsko cos się wchłania . Od grudnia na wizycie za 3 tygodnie nic nie ruszyło ( 2tyg temu ) a beta była ujemnaHejo I jak tam? Wszystko prawidłowo wyszło? Dziś już piąteczek co planujecie??
Aha czy macie do polecenia jakieś fajne filmy? Chodzi mi o komedie żeby się trochę rozluźnić i pośmiać
Buziaki!!!