reklama
Patka2207
Fanka BB :)
Ja też herbatka albo kawka . Ja zaczęłam czytać ,,Poza strachem " Jaye Ford . Też polecam, jak na razie zaczęłam czytać przez cp i od tamtej pory jakoś nie umiem się zebrać, jak by mi wszelkie chęci opadły ...Mróz jest potworny to prawda, ale umilam sobie czas herbatką i książką znacie cykl Miszczuk kwiat paproci?? Polecam bardzo
Patka2207
Bez zmian , dalej mam jakąś zmianę w jajowodzie nic się nie wchłonęło a beta już dawno spadła.. . Lekarz powiedział , że jak się nie wchłonie to może przy drożności wytnie a Tobie beta spada ?Co tam u Was?
Spada, lekarka powiedziała ze ta zmiana może się pół roku a nawet dłużej wchłaniać od momentu zerowej bety, wiec daję Ci znać ze musimy być cierpliweBez zmian , dalej mam jakąś zmianę w jajowodzie nic się nie wchłonęło a beta już dawno spadła.. . Lekarz powiedział , że jak się nie wchłonie to może przy drożności wytnie a Tobie beta spada ?
Patka2207
No mi też, że pół roku może się wchłaniać i na lewą stronę chyba kiepsko się starać będzie .Spada, lekarka powiedziała ze ta zmiana może się pół roku a nawet dłużej wchłaniać od momentu zerowej bety, wiec daję Ci znać ze musimy być cierpliwe
reklama
Szczerze? Nawet nie myślę jeszcze o tymNo mi też, że pół roku może się wchłaniać i na lewą stronę chyba kiepsko się starać będzie .
Podziel się: