U mnie spadło poniżej wykrywalności maszyny wiec chyba spoko, ale w tym miesiącu się chyba @ pojawi jak jej się zachce nic ciekawego, czekam na kontrolę u lekarza i zoabczymy co dalej. Czas mi za szybko ucieka, nie mogę się z niczym wyrobicU mnie jakoś leci mam wrażenie, że dalej wolno. Myślę o remoncie, wyprowadzcę i sprzętach jakie kupię . Pełno na ,,temu" już zapisałam ******* zawalam głowe... Moja druga @ dziwna więc, nie wiem co się dzieje i czy się unormuje, ta miesiączka bo zaczynam się martwić , zawsze było regularnie . A u Ciebie?
reklama
Patka2207
Fanka BB :)
O kurcze nawet poerdół mi zagwiazdkowało zazdro, moge Ci oddać trochę mojego czasu ? A pobolewa Cię czasem strona cp ? Bo ja już sama nie wiem czy, to się wchłonęło czy nie ja tylko myślę o przeprowadzce i już tak się doczekać nie mogę !! daj znać jaka @ . Właśnie a @zarathos jak to wyglądało u Ciebie na początku z @ ?U mnie spadło poniżej wykrywalności maszyny wiec chyba spoko, ale w tym miesiącu się chyba @ pojawi jak jej się zachce nic ciekawego, czekam na kontrolę u lekarza i zoabczymy co dalej. Czas mi za szybko ucieka, nie mogę się z niczym wyrobic
Tak, pobolewa, wczoraj mnie pobolewala i myślałam ze to z wysiłku bo aktywnie u mnie ostatnio było ale nad ranem przyszła @ wiec sprawa wyjaśnionaO kurcze nawet poerdół mi zagwiazdkowało zazdro, moge Ci oddać trochę mojego czasu ? A pobolewa Cię czasem strona cp ? Bo ja już sama nie wiem czy, to się wchłonęło czy nie ja tylko myślę o przeprowadzce i już tak się doczekać nie mogę !! daj znać jaka @ . Właśnie a @zarathos jak to wyglądało u Ciebie na początku z @ ?
Patka2207
Zaczęło Ci się od plamień czy normalna @ ?Tak, pobolewa, wczoraj mnie pobolewala i myślałam ze to z wysiłku bo aktywnie u mnie ostatnio było ale nad ranem przyszła @ wiec sprawa wyjaśniona
NormalnaZaczęło Ci się od plamień czy normalna @ ?
Patka2207
To mi zjechało @Normalna
Każda z nas jest inna, zobaczysz za miesiąc jak to wygladaTo mi zjechało @
Patka2207
no druga nie ciekawa , mam nadzieję, że nie siadła mi hormonalka . Zobaczymy co dalej będzieKażda z nas jest inna, zobaczysz za miesiąc jak to wyglada
zarathos
Zaangażowana w BB
Cześć kochane! Przepraszam za przerwę miałam prawdziwe urwanie głowy! Jak się czujecie? Co nowego?O kurcze nawet poerdół mi zagwiazdkowało zazdro, moge Ci oddać trochę mojego czasu ? A pobolewa Cię czasem strona cp ? Bo ja już sama nie wiem czy, to się wchłonęło czy nie ja tylko myślę o przeprowadzce i już tak się doczekać nie mogę !! daj znać jaka @ . Właśnie a @zarathos jak to wyglądało u Ciebie na początku z @ ?
Co do pobolewania po stronie cp - miałam tak. I to nawet parę miesięcy po i założyłam nawet wątek w tym temacie bo się trochę wystraszyłam. Poszłam do dwóch ginów żeby sprawdzili i wszystko było ok. I pobolewanie też przeszło. Także nic się nie martw
Co do małpy to nie zauważyłam jakiejś zmiany po cp
reklama
Patka2207
No właśnie czytałam i byłaś chora w tym cyklu ja w sumie też byłam chora w tym cyklu jak nigdy ja po tym mtx na razie mam bolesne, teraz miałam chyba owu z cp bo bolał mnie jajnik strasznie dwa dni. Jestem po posiewie, czekam na wyniki i oby były dobre A ty robiłaś drożność jajowodów?Cześć kochane! Przepraszam za przerwę miałam prawdziwe urwanie głowy! Jak się czujecie? Co nowego?
Co do pobolewania po stronie cp - miałam tak. I to nawet parę miesięcy po i założyłam nawet wątek w tym temacie bo się trochę wystraszyłam. Poszłam do dwóch ginów żeby sprawdzili i wszystko było ok. I pobolewanie też przeszło. Także nic się nie martw
Co do małpy to nie zauważyłam jakiejś zmiany po cp
Podziel się: