reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Ja tam wolę MT od ergo ale dobrze ze jesteś zadowolona) czyli doux-doux odpuszczasz :-)
Ja w końcu zrezygnowałam z Pati bo jednak ten kształt mnie nie przekonuje a macie wypełnienie w panelu przy nóżkach?? w poprzednim Mt tego nie było a to super sprawa.
Asia u PaniOlo ergo kosztuje 180zł u Pati chyba podobnie ale to z czystego materiału bez aplikacji
Nataszka trudno mi sobie samej na spacerze zrobić zdjęcie w poniedziałek jadę z tym w góry to mi może M cyknie
Ja w końcu zrezygnowałam z Pati bo jednak ten kształt mnie nie przekonuje a macie wypełnienie w panelu przy nóżkach?? w poprzednim Mt tego nie było a to super sprawa.
Asia u PaniOlo ergo kosztuje 180zł u Pati chyba podobnie ale to z czystego materiału bez aplikacji
Nataszka trudno mi sobie samej na spacerze zrobić zdjęcie w poniedziałek jadę z tym w góry to mi może M cyknie
A każdą aplikację zrobi? bo ja bym chciał Rodezjana, znaczy mój M:-);-) mówi, że chce: http://www.cartoon-dogs.com/images/wallpaper/rhodesianridgeback1600x1200.jpg z takim rysunkowym rodezjanem.
kakakarolina
Asia pisz
Pathi.pl - Mei Tai nosidła azjatyckie - Pathi.pl - Mei Tai nosidełka azjatyckie
odpowie ci od razu ;-)
Edit: ergo kosztuje 280zł to jednak znacznie więcej
ja za moje Mt dałam 150 i jest tak super uszyte w najdrobniejszych szczegółach idealne
Pathi.pl - Mei Tai nosidła azjatyckie - Pathi.pl - Mei Tai nosidełka azjatyckie
odpowie ci od razu ;-)
Edit: ergo kosztuje 280zł to jednak znacznie więcej
ja za moje Mt dałam 150 i jest tak super uszyte w najdrobniejszych szczegółach idealne
Ostatnia edycja:
Nam R2 zrobiła i powiedziała, że każdą zrobi. Ergo z aplikacją z przesyłką 300zł. W tydzień się wyrobiła.
A wypełniania są pod nóżkami. Wygodne jest bardzo.
Douxdoux odpadł, bo trzeba było czekac do czerwca i w sumie też nie było pewności, że zacznie szyć...
Jestem bardzo zachwycona. Ten MT który miałam był z tulikowa, niby dobrze powypełniany, ale małego bardzo na ramionach czułam, a tutaj nic a nic.
A wypełniania są pod nóżkami. Wygodne jest bardzo.
Douxdoux odpadł, bo trzeba było czekac do czerwca i w sumie też nie było pewności, że zacznie szyć...
Jestem bardzo zachwycona. Ten MT który miałam był z tulikowa, niby dobrze powypełniany, ale małego bardzo na ramionach czułam, a tutaj nic a nic.
Ostatnia edycja:
kakakarolina
To super że tak nam się udało
Ja się jaram niesamowicie bo dziś 3 razy w wózku nie zasnęła a w nosidle tak czyli akceptacja pełna )
Ja się jaram niesamowicie bo dziś 3 razy w wózku nie zasnęła a w nosidle tak czyli akceptacja pełna )
kakakarolina
Z aplikacją jest droższe to raz a dwa ja mam na wiązanie a k8 na klamry. Bez aplikacji na klamry u mojej kosztuje 180
Jest jeszcze różnica w kształcie i kapturku mi sie ten Pathi nie podobał dlatego zrezygnowałam a kapturek dziś gdy Ola zasnęła bardzo się przydał
Jest jeszcze różnica w kształcie i kapturku mi sie ten Pathi nie podobał dlatego zrezygnowałam a kapturek dziś gdy Ola zasnęła bardzo się przydał
reklama
Tą górę można sobie wybrać, no i kapturek też dopinany wzięłam. Cena nie jest niska, ale np Tula tania nie jest a na nas za mała, toddlera bym musiała wziąć a wzory mnie nie zachwycały, manduca to samo. Tu jest o tyle fajnie, że można sobie wybrać
Podziel się: