reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

EKO-mamy i chusto-mamy :)

Jest!! Mega wygodne. Dociąganie nie sprawia problemów, dziecka jakby nue było na plecach. Miałam mai tai przez chwilę i szczerze môwiąc w porównaniu do ergo, komfort był żaden. Polecam Pathi z czystym sumieniem!

reklama
Ja tam wolę MT od ergo ale dobrze ze jesteś zadowolona:)) czyli doux-doux odpuszczasz :-)
Ja w końcu zrezygnowałam z Pati bo jednak ten kształt mnie nie przekonuje a macie wypełnienie w panelu przy nóżkach?? w poprzednim Mt tego nie było a to super sprawa.

Asia u PaniOlo ergo kosztuje 180zł u Pati chyba podobnie ale to z czystego materiału bez aplikacji

Nataszka trudno mi sobie samej na spacerze zrobić zdjęcie :-p w poniedziałek jadę z tym w góry to mi może M cyknie

Nam R2 zrobiła i powiedziała, że każdą zrobi. Ergo z aplikacją z przesyłką 300zł. W tydzień się wyrobiła.
A wypełniania są pod nóżkami. Wygodne jest bardzo.
Douxdoux odpadł, bo trzeba było czekac do czerwca i w sumie też nie było pewności, że zacznie szyć...
Jestem bardzo zachwycona. Ten MT który miałam był z tulikowa, niby dobrze powypełniany, ale małego bardzo na ramionach czułam, a tutaj nic a nic.

Ostatnia edycja:
Z aplikacją jest droższe to raz a dwa ja mam na wiązanie a k8 na klamry. Bez aplikacji na klamry u mojej kosztuje 180

Jest jeszcze różnica w kształcie i kapturku mi sie ten Pathi nie podobał dlatego zrezygnowałam a kapturek dziś gdy Ola zasnęła bardzo się przydał

reklama
Tą górę można sobie wybrać, no i kapturek też dopinany wzięłam. Cena nie jest niska, ale np Tula tania nie jest a na nas za mała, toddlera bym musiała wziąć a wzory mnie nie zachwycały, manduca to samo. Tu jest o tyle fajnie, że można sobie wybrać :)

Do góry