reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

EKO-mamy i chusto-mamy :)

Zwracam honor mamom które miały problemy z wiązaniem z tyłu.
Zapomniałam jakie to skomplikowane z takim niewspółpracującym maluszkiem. MT ma jednak strassssssznie dlugie pasy :-)
spociłam się jak mysz :rofl2: a na końcu i tak przydałby mi się ktoś kto by Olkę po poprawiał :laugh2: plus tego wiązania że jest na prawdę znacznie lżej na długi spacer na pewno korzystniej. Bo jak już była na plecach to przy odkurzaniu jej nie czułam :tak:
MT mamy za duże. Miałam tej pani wysłać Oli wymiary ale oczywiście zapomniałam i uszyla na średniego 8-miesięczniaka a Olka się zrobiła ociupina :-(

reklama
Dla mnie to niewykonalne ją zawiązać na plecach, jeszcze żeby to było poprawnie.

karolina, ale TY miałaś problem z ulokowaniem w MT na plecach czy w chuście?
Ej co mam zrobić z tym B Bjornem jak komuś wydam to ktoś nie będzie się zastanawiał i będzie nosił tak dziecko, mam wyrzucić?
A my wczoraj chodziłyśmy naszą 10 km trasę po lesie wózkiem, ciężki jest ale te koła wszędzie wjadą i 1000000000% razy wygodniej niż w chuście i dla mnie i dla niej.

Gosha, tak sobie z M wymyśliliśmy, że motyw SW musi być i R2 pasował nam najbardziej :) pathi ponoć strasznie bluzgała wykonując aplikację, ale już ma wprawę :)

reklama
Do góry