reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Tak sobie myślę że Cię ramiona bolały bo Titek jednak ze 3 kg cięższy bo ja dziś przez prawe 3h nic nie czułam taki wiatr był miły że nawet mi ciepło nie było a u nas prawie 26 st te góry w obu wersjach mi sie nie podobały ja mam na prosto pod karkiem jakoś mi tak sie bardziej podoba ale to szczegół
asia to wiązanie jest proste robisz węzeł zamiast zatrzasku a starcza na ok 2 lata
asia to wiązanie jest proste robisz węzeł zamiast zatrzasku a starcza na ok 2 lata
No dzięki dziewczyny musimy to sobie przekalkulować ogólnie super sprawa, tylko nie wiem czy na teraz bo jakbym była w ciąży to jej nie będę nosić na pewno, M baaardzo rzadko bo rzadko wychodzimy bez psa, a jak już to raczej z wózkiem no i zawsze jest chusta jak coś, a to jednak 300 zł, ale jak nie teraz to przy kolejnym na pewno. Jeszcze jedno pytanie do 3 lat, a jak najmniejsze dziecko mogę w tym nosić?
K8 i Karolina ale macie obłędne nosidełka! No i po co ja je oglądałam, znowu mnie będzie kusić, oki będe sobie wmawiać, że wychodził młody i z chusty i z nosidełka w wózku usiedzieć godziny nie potrafi więc szkoda kasy ale nadal kusi.
reklama
marcia331
Fanka BB :)
Asia, generalnie ogolna zasada nosidel ergo jest taka ze dziecko powinno stabilnosci siedziec zeby mozna go bylo nosic, wiec to wszystko zalezy od dziecka. Jak jest szybkie to ok 5-6 miesiaca :-)
Podziel się: