reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

EKO-mamy i chusto-mamy :)

Hm wolałabym na klamry, wiązaną to mam już chustę, a na jak długo dziecku starczy takie nosidło? jaki jest przedział wagowy?

reklama
Tak sobie myślę że Cię ramiona bolały bo Titek jednak ze 3 kg cięższy :tak: bo ja dziś przez prawe 3h nic nie czułam taki wiatr był miły że nawet mi ciepło nie było a u nas prawie 26 st :szok: te góry w obu wersjach mi sie nie podobały ja mam na prosto pod karkiem jakoś mi tak sie bardziej podoba ale to szczegół

asia to wiązanie jest proste robisz węzeł zamiast zatrzasku a starcza na ok 2 lata

Hmm, a cena mówisz jak k8libby, bo niby ergo dłużej ponoszę. Jak tak to od razu daj mi namiary na tę babeczkę:cool2: Mi się chyba bardziej podoba ta zaokrąglona góra.

No dzięki dziewczyny musimy to sobie przekalkulować ogólnie super sprawa, tylko nie wiem czy na teraz bo jakbym była w ciąży to jej nie będę nosić na pewno, M baaardzo rzadko bo rzadko wychodzimy bez psa, a jak już to raczej z wózkiem no i zawsze jest chusta jak coś, a to jednak 300 zł, ale jak nie teraz to przy kolejnym na pewno. Jeszcze jedno pytanie do 3 lat, a jak najmniejsze dziecko mogę w tym nosić?

K8 i Karolina ale macie obłędne nosidełka! No i po co ja je oglądałam, znowu mnie będzie kusić, oki będe sobie wmawiać, że wychodził młody i z chusty i z nosidełka w wózku usiedzieć godziny nie potrafi więc szkoda kasy ale nadal kusi.

Do Tuli np sa wkładki dla noworodków, napisz do laski, może coś zaproponuje, choć wydaje mi się, że to raczej dla większych dzieci, takich jak nasze teraz.

reklama
Asia, generalnie ogolna zasada nosidel ergo jest taka ze dziecko powinno stabilnosci siedziec zeby mozna go bylo nosic, wiec to wszystko zalezy od dziecka. Jak jest szybkie to ok 5-6 miesiaca :-)

Do góry