reklama
natasszzka87
Fanka BB :)
Zaba nie lubi kieszonki ja tam 2x wole.
Wiazanie dzag do poprawki Tymka musisz miec na wysokosci pepka i bez problemu calowac w glowe
Olga teraz widac, wszystko. Ok:-)
Wiazanie dzag do poprawki Tymka musisz miec na wysokosci pepka i bez problemu calowac w glowe
Olga teraz widac, wszystko. Ok:-)
Aleście wypatrzyły .
No cóż, jestem pewna, że nasze początki były różne. Czasem się zawiązało idealnie, a czasem kombinowałam 15 minut i coś mi nadal nie pasowało. To zdjęcie akurat było "pokazowe". Poły zsunięte były do zdjęcia, a na spacer rozsuwane od jednego kolana do drugiego i tak, że moje boki były bardziej zakryte - więc i wiązanie było luzowane i poprawione. Ale muszę przyznać, że teraz mi się Tymka lepiej wiąże jak już jest większy. Nie wiem, czy tez tak macie... Pupa zawsze sama wpada w dół i kolanka są wysoko i nóżki szeroko. Wcześniej, jak miał takie krótkie nóżki, nie zawsze było idealnie .
No cóż, jestem pewna, że nasze początki były różne. Czasem się zawiązało idealnie, a czasem kombinowałam 15 minut i coś mi nadal nie pasowało. To zdjęcie akurat było "pokazowe". Poły zsunięte były do zdjęcia, a na spacer rozsuwane od jednego kolana do drugiego i tak, że moje boki były bardziej zakryte - więc i wiązanie było luzowane i poprawione. Ale muszę przyznać, że teraz mi się Tymka lepiej wiąże jak już jest większy. Nie wiem, czy tez tak macie... Pupa zawsze sama wpada w dół i kolanka są wysoko i nóżki szeroko. Wcześniej, jak miał takie krótkie nóżki, nie zawsze było idealnie .
Ostatnia edycja:
Olga RaQ
dokładnie dzag, oj szybko rosną te nasze maleństwa, za szybko!!
a na fotkę się nawet mój Jumper załapał, on jest jak Asi Disiek, jak chodzę po mieszkaniu to jest zawsze tam gdzie ja
z wiązaniem też tak miałam że różnie wychodziło, ale ostatnio wszystko wychodzi zawsze komfortowo. nie doczekam się jak będzie wiosna
a na fotkę się nawet mój Jumper załapał, on jest jak Asi Disiek, jak chodzę po mieszkaniu to jest zawsze tam gdzie ja
z wiązaniem też tak miałam że różnie wychodziło, ale ostatnio wszystko wychodzi zawsze komfortowo. nie doczekam się jak będzie wiosna
Ostatnia edycja:
natasszzka87
Gdybyscie widzialy moje 1wiazania , ze ja dziecku krzywdy nie zrobilam szok
gosha_88
a ja mam ostatnio straszne problemy z zawiązaniem Tymka, przez to przestałam go nosić w chuście... podczas wiązania cały czas mi podskakuje, sztywnieje w kolanach i nie jestem w stanie go ustawić do zawiązania. Ostatnio byle jak to zrobiłam bo mi się strasznie spieszłam, on cały czas mi skakał i prawie mi wypadł :/ fakt faktem że mam "domową" chustę, no ale wcześniej wiązało mi się ją bardzo dobrze, tyllko teraz takie problemy. Jeszcze na kurtkach, kombinezonach, aaa poczekam do wiosny i znów spróbujemy się wiązać. Poluję na nosidło ergonomiczne może też się uda coś kupić
K8, jak fajnie, że napisałaś o tych nosidłach. Nie znałam ich, a są cudne. Cenowo wcale nie odstają od tych popularnych już tu wymienianych. Spędziłam przed chwilą kupę czasu na stronie Doux Doux, ale dalej nie łapię rozmiarów . Rozmiar "M" czy "L" nic mi nie mówi, a oni na stronie nie wytłumaczyli o co chodzi. Wiesz może coś więcej o tych nosidłach?
Tylko z tego co widzę, to pani szyjąca te nosidełka sama urodziła w grudniu i pewnie przez to na stronie pojawia się informacja, że zamówienia na nosidełka są wstrzymane...
Tylko z tego co widzę, to pani szyjąca te nosidełka sama urodziła w grudniu i pewnie przez to na stronie pojawia się informacja, że zamówienia na nosidełka są wstrzymane...
Ostatnia edycja:
natasszzka87
dzag Na jej blogu jest o rozmiarze ale napisze Ci tu tez: Mdo 86cm. Ldo 92 Xlpowyzej 92. Oczywiscie to rozmiary dziecka K8 nowke kupijesz czy uzywke?
reklama
Podziel się: