reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

EKO-mamy i chusto-mamy :)

reklama
Ewa jak mojego Maksa głodziłam przez dwa tygodnie żeby mleko się zrobiło to na koniec 2500 ważył. Wiem cos o mikroskopijnych dzieciach, które ważą 8kg na rok;-) masz we mnie eksperta o pocieszycielkę :-D

No to się zachustowałyśmy. Ale jednak jeszcze z tym dłużej poczekam.
Młoda ma taką pupę małą, że jak przekładałam chustę pod jej pupą na krzyż, to prawie zniknęła. Ciężko z taką drobiną dociągnąć chustę dobrze i ustawić nóżki. Na razie sobie odpuszczę. Niech nabierze masy.

Ja się na razie poddaję. Nie jestem specjalistą, nie umiem takiego malucha zawiązać. Trochę tłuszczyku musi nabrać, bo na razie pupa to same kości :/

2x dobrze się sprawdzaja, jak jest problem z kieszonka pod kolankami właśnie.
Ewa
jak się nie czujesz to pewnie poczekajcie, bo tak Anielka wyczuje Twoje samopoczucie i będzie się denerwować;-)

ja sobie teraz nie wyobrażam zachustowania - wystarczy, że trzymam młodego na rękach i już się z nas obu leje, jakbym nas miała jeszcze owinąć materiałem to chyba byśmy się rozpuścili :-D

reklama
Dziewczynki chustujace a powiedzcie mi plizzz ile gdzies okolo wazy taka chusta? Konkretnie chodzi mi o tkana natibaby, zapakowana ze sklepu, standardowa 4,5m, ile moze wazyc?

Do góry