reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Ewa jak mojego Maksa głodziłam przez dwa tygodnie żeby mleko się zrobiło to na koniec 2500 ważył. Wiem cos o mikroskopijnych dzieciach, które ważą 8kg na rok;-) masz we mnie eksperta o pocieszycielkę
No to się zachustowałyśmy. Ale jednak jeszcze z tym dłużej poczekam.
Młoda ma taką pupę małą, że jak przekładałam chustę pod jej pupą na krzyż, to prawie zniknęła. Ciężko z taką drobiną dociągnąć chustę dobrze i ustawić nóżki. Na razie sobie odpuszczę. Niech nabierze masy.
Młoda ma taką pupę małą, że jak przekładałam chustę pod jej pupą na krzyż, to prawie zniknęła. Ciężko z taką drobiną dociągnąć chustę dobrze i ustawić nóżki. Na razie sobie odpuszczę. Niech nabierze masy.
natasszzka87
Ja sie też doczekać nie mogę kiedy zachustuje i bede nosić tulić tulić Ewa a nie bedzie Ci łatwiej w 2X?
natasszzka87
2x dobrze się sprawdzaja, jak jest problem z kieszonka pod kolankami właśnie.
Ewa jak się nie czujesz to pewnie poczekajcie, bo tak Anielka wyczuje Twoje samopoczucie i będzie się denerwować;-)
Ewa jak się nie czujesz to pewnie poczekajcie, bo tak Anielka wyczuje Twoje samopoczucie i będzie się denerwować;-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja sobie teraz nie wyobrażam zachustowania - wystarczy, że trzymam młodego na rękach i już się z nas obu leje, jakbym nas miała jeszcze owinąć materiałem to chyba byśmy się rozpuścili
reklama
LeRemi
Dziewczynki chustujace a powiedzcie mi plizzz ile gdzies okolo wazy taka chusta? Konkretnie chodzi mi o tkana natibaby, zapakowana ze sklepu, standardowa 4,5m, ile moze wazyc?
Podziel się: