reklama
LeRemi
Fanka BB :)
Ewa o wow, kochana jestes,klaniam sie do pasa No i za wyslanie tych 745g do mnie pani mi policzyla 80zl plus koszt chusty no to mam zagwozdke...
LeRemi
Aaaa, no jakby tak, to za tego Dzordza to ja jestem gotowa jeszcze dolozyc pare zyli Tak wlasnie dumam ze chyba poprosze kogos o help, bo chyba taniej wyjdzie. No ale jesli to Clunej????
Ponieważ Drobina moim zdaniem za mała na wiązanie tradycyjne, a musiałam ostatnio z dwójką bez wózka tramwajem kawałek podjechać - zawiązaliśmy się w kołyskę
Polecam na krótkie wypady, nawet dla maluszków.
Młodzież ze smokiem, bo już była strasznie głodna i się wkurzała, że nie jemy tylko zdjęcia robimy
Polecam na krótkie wypady, nawet dla maluszków.
Młodzież ze smokiem, bo już była strasznie głodna i się wkurzała, że nie jemy tylko zdjęcia robimy
Załączniki
O, no i takiego czegoś będę się musiała nauczyć, bo chusta gdzieś w drodze do mnie już :-), a tak się zastanawiałam ostatnio, że Tymek chyba jeszcze trochę mały żeby go tylko pionowo wiązać...
A ostatnio odkupiłam na Allegro dokładnie taką samą chustę :-). Śliczna jest :-).
A ostatnio odkupiłam na Allegro dokładnie taką samą chustę :-). Śliczna jest :-).
natasszzka87
Ewa bosko z kołyską Mam taka samą Nati.
Teraz wiem co miałaś na myśli z małą pupcie i nóżki do chusty- moja też kruszyna jest przy wyjsciu 2730 i sama nie wiem jak ją w ta chustę zawinąć, jutro chce spróbować, oby się udało. A kołyski za cholere mi nie wychodziła nigdy
Teraz wiem co miałaś na myśli z małą pupcie i nóżki do chusty- moja też kruszyna jest przy wyjsciu 2730 i sama nie wiem jak ją w ta chustę zawinąć, jutro chce spróbować, oby się udało. A kołyski za cholere mi nie wychodziła nigdy
mala.di
ja teraz strasznie żałuje ze jakos wczesniej nie odlozylam pieniążkow na chuste... byloby o wiele wygodniej niz z wozkiem sie tarabanić... nie wszedzie z nim da sie wejsc, nawet jak na spacerze chce tylko wode kupic to musze do supermarketu zasuwac bo do tych osiedlowych to albo wszystko tak zastawione ze nie wejde za nic, albo schody są... a jak mała wyjme z wozka to w sekunde sie budzi.
ale wlasnie, chuste to juz wiem jaką i pewnie kupie jak tyllko becikowe bedzie.
ale tyle bylo o tych nosidelkach i ja juz nie wiem, jest jakies dobre, ale tansze niz za 400zl? bo to to jednak za drogo jak na moją kieszen. a szczerze mowiac wolalabym nosidelko od chusty
ale wlasnie, chuste to juz wiem jaką i pewnie kupie jak tyllko becikowe bedzie.
ale tyle bylo o tych nosidelkach i ja juz nie wiem, jest jakies dobre, ale tansze niz za 400zl? bo to to jednak za drogo jak na moją kieszen. a szczerze mowiac wolalabym nosidelko od chusty
Mala.di, może spróbuj wersji pośredniej, czyli Mei Tai. Są tańsze, a łatwiej się wiąże niż chustę. Ale one chyba dla starszych dzieci.
Nataszka, kołyska prościutka Ja dalej nie wiążę "w pionie", chociaż Anielka już ma ok. 3200 (dokładnie nie wiem, bo tylko na wagę łazienkową ją raz wrzuciłam ). Ale Drobina jest dalej i mam wrażenie, że w tym pionowym wiązaniu się męczy...:/
Nataszka, kołyska prościutka Ja dalej nie wiążę "w pionie", chociaż Anielka już ma ok. 3200 (dokładnie nie wiem, bo tylko na wagę łazienkową ją raz wrzuciłam ). Ale Drobina jest dalej i mam wrażenie, że w tym pionowym wiązaniu się męczy...:/
reklama
Podziel się: