Zestresowanaizła
Początkująca w BB
W takim razie czekam do poniedziałku 25 i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrzeuważam jak blanny. Niestety w ciąży, a potem przy dziecku, trzeba mnóstwo cierpliwości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie czekam do poniedziałku 25 i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrzeuważam jak blanny. Niestety w ciąży, a potem przy dziecku, trzeba mnóstwo cierpliwości
Nie Polki tylko kobiety które sporo przeszły i np chcą wiedzieć czy to nie jest pozamacicznaJesli trolling to chyba tych babek w labie. Co za idiotki.
Niepopularna opinia: nie musisz robic bety, test ciazowy jest pozytywny. False positive sa ekstremalnie rzadko. Mozesz spokojnie doczekac do swojego usg. Wiem, ze polki maja na punkcie bety obsesje, ale wiekszosc zachodnich krajow tego nie praktykuje, bo to nie jest konieczne.
Nie bede sie wdawac w dyskusje, bo nie mam mowiac o polkach na mysli kobiet po przejsciach (notabene w innych krajach gdzie bety sie nie robi na zyczenie tez sa kobiety po przejsciach), tylko wszystkie kobiety, ktore to robia rutynowo, jak domowe testy, w 90% przypadkow kompletnie bez potrzeby.Nie Polki tylko kobiety które sporo przeszły i np chcą wiedzieć czy to nie jest pozamaciczna
Nie bede sie wdawac w dyskusje, bo nie mam mowiac o polkach na mysli kobiet po przejsciach (notabene w innych krajach gdzie bety sie nie robi na zyczenie tez sa kobiety po przejsciach), tylko wszystkie kobiety, ktore to robia rutynowo, jak domowe testy, w 90% przypadkow kompletnie bez potrzeby.
Alez mnie nic nie boli po prostu jest to bez sensu nakrecanie sie i stresowanie, zupelnie bez potrzebyAle co Cię to boli?
Płacisz im za to?
Alez mnie nic nie boli po prostu jest to bez sensu nakrecanie sie i stresowanie, zupelnie bez potrzeby
Ty chyba nie masz traumatycznych przeżyć na koncieAlez mnie nic nie boli po prostu jest to bez sensu nakrecanie sie i stresowanie, zupelnie bez potrzeby
WIesz, tu są kobiety mieszkające poza Polską i rzadko kiedy są zadowolone z tego, że nie mogą sobie tej głupiej bety zrobić.Nie bede sie wdawac w dyskusje, bo nie mam mowiac o polkach na mysli kobiet po przejsciach (notabene w innych krajach gdzie bety sie nie robi na zyczenie tez sa kobiety po przejsciach), tylko wszystkie kobiety, ktore to robia rutynowo, jak domowe testy, w 90% przypadkow kompletnie bez potrzeby.