reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwny wynik Beta hcg

reklama
Jesli trolling to chyba tych babek w labie. Co za idiotki.
Niepopularna opinia: nie musisz robic bety, test ciazowy jest pozytywny. False positive sa ekstremalnie rzadko. Mozesz spokojnie doczekac do swojego usg. Wiem, ze polki maja na punkcie bety obsesje, ale wiekszosc zachodnich krajow tego nie praktykuje, bo to nie jest konieczne.
Nie Polki tylko kobiety które sporo przeszły i np chcą wiedzieć czy to nie jest pozamaciczna ;)

Nie Polki tylko kobiety które sporo przeszły i np chcą wiedzieć czy to nie jest pozamaciczna ;)
Nie bede sie wdawac w dyskusje, bo nie mam mowiac o polkach na mysli kobiet po przejsciach (notabene w innych krajach gdzie bety sie nie robi na zyczenie tez sa kobiety po przejsciach), tylko wszystkie kobiety, ktore to robia rutynowo, jak domowe testy, w 90% przypadkow kompletnie bez potrzeby.

Nie bede sie wdawac w dyskusje, bo nie mam mowiac o polkach na mysli kobiet po przejsciach (notabene w innych krajach gdzie bety sie nie robi na zyczenie tez sa kobiety po przejsciach), tylko wszystkie kobiety, ktore to robia rutynowo, jak domowe testy, w 90% przypadkow kompletnie bez potrzeby.

Ale co Cię to boli?
Płacisz im za to?

reklama
WIesz, tu są kobiety mieszkające poza Polską i rzadko kiedy są zadowolone z tego, że nie mogą sobie tej głupiej bety zrobić.

Często tu są tematy, w ktorych analizują test za testem i stopien wybarwienia kreski, bo wlaśnie nikt im bety nie zrobi.

No faktycznie, super opcja 🤷‍♀️

reklama
Do góry