Tak dostałam okres czyli znowu nic z tego ☺Wyjaśniło się?
reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa wczoraj i dzisiaj robiłam testy ciążowe dwa wyszły tak samo.. Dzis powinnam dostac miesiaczke ..Bolą mnie piersi i teraz nie wiem co myśleć.. Dodam że na Betę nie mogę pójść bo nie mieszkam w Pl..
Co myślicie o tym teście?
Załączniki
Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Coś się przebija. zrób jeszcze test o czułości 10 z innej firmyHej dziewczyny jestem tu nowa wczoraj i dzisiaj robiłam testy ciążowe dwa wyszły tak samo.. Dzis powinnam dostac miesiaczke ..Bolą mnie piersi i teraz nie wiem co myśleć.. Dodam że na Betę nie mogę pójść bo nie mieszkam w Pl..
MartaMarkry
zrób jeszcze jeden test jutro np. Jak ciąża, kreska będzie ciemniejsza niż ta na tym teście.Hej dziewczyny jestem tu nowa wczoraj i dzisiaj robiłam testy ciążowe dwa wyszły tak samo.. Dzis powinnam dostac miesiaczke ..Bolą mnie piersi i teraz nie wiem co myśleć.. Dodam że na Betę nie mogę pójść bo nie mieszkam w Pl..
Sylwanka89
Jeśli nie możesz zrobić bety to powtórz jutro test z czułością 10,ale coś widać .Hej dziewczyny jestem tu nowa wczoraj i dzisiaj robiłam testy ciążowe dwa wyszły tak samo.. Dzis powinnam dostac miesiaczke ..Bolą mnie piersi i teraz nie wiem co myśleć.. Dodam że na Betę nie mogę pójść bo nie mieszkam w Pl..
Hej,jestem tu nowa. Zacznę od tego że mam nie regularne cykle,nie wiem kiedy wypadają mi dni płodne. Dziś zrobiłam test i nie potrafię stwierdzić czy jest pozytywny. Pojawiła się lekka kreska myślałam że to odbicie jakieś światła,aż test rozebrałam czy może któraś z was wyrazić swoją opinię? Bardzo się boje bo chyba nie jestem gotowa
Załączniki
Witam też miałam taki test jak ty kilka dni temu.. Dziś zrobiłam kolejny i wyszła już wyraźna kreskaHej,jestem tu nowa. Zacznę od tego że mam nie regularne cykle,nie wiem kiedy wypadają mi dni płodne. Dziś zrobiłam test i nie potrafię stwierdzić czy jest pozytywny. Pojawiła się lekka kreska myślałam że to odbicie jakieś światła,aż test rozebrałam czy może któraś z was wyrazić swoją opinię? Bardzo się boje bo chyba nie jestem gotowa
Załączniki
reklama
Katie19954
Początkująca w BB