reklama
To prawie tak jak ja:-) Lubię gotować, często szperam po knigach i internecie w poszukiwaniu czegoś fajnego. A najbardziej mnie wkurza jak mam coś wymyśleć - pytam Męża co by zjadł a on na to "nie wiem, wymyśl coś"A ja lubię gotować najbardziej jak ktoś mi powie co mam ugotować. I najbardziej lubię różne wynalazki - schabowe, mielone i zupy gotuje moja Teściowa, bo robi najlepsze - ja nie umiem.
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
A ja musze pochwalic męża bo robi wspaniałe omlety Keiserschmarren tylko ze zmienionymi składnikami. Według przepisu powinny byc na słodko a mąż robi z pieczarkami i szynką, są one bardzo puszyste, mi niestety takie nie wychodzą. I to właściwie jedyne co lubi robić oprócz grillowania bo to też jego specjalność. Za to teraz sam sobie gotuje bo jest do tego zmuszony i chyba całkiem dobrze mu idzie, bo jezcze nie zauważyłam żeby schudł .
Dzagud wątek kulinarny mile widziany :-).
Dzagud wątek kulinarny mile widziany :-).
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Moja ukochana mama mi dogodziła, w kuchni buzuje słój z małosolnymi, ach chociaz tego pojem bo byc może truskawek już nie zdążę ;-).
Derylka
Zaciekawiona BB
Ja wczoraj pojadłam truskawek,znalazłam na targu u chłopa po 4 zł za pół kilo czyli już chyba jakaś wcześniejsza odmiana,bo tak tanio?Rozgniotłam je widelcem w kubeczku z cukrem oj tak tego mi się chciało pycha!!!!!
A i oczywiście arbuzem też nie pogardziłam :-).
A i oczywiście arbuzem też nie pogardziłam :-).
reklama
anni
Fanka BB :)
A ja wcinam od 2 dni tony ...wiurkow kokosowych - nie pytajcie mnie dlaczego hehehe
Podziel się: