reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziwne zachcianki

reklama
Kobieta ciężarna nie jest normalna!!!:-D;-)
narobiłam się sałatka z tuńczyka, surówk, polędwiczki...- skończyłam robić i zrobiłam sobie dwie kanapki z pasztetem:szok:

A ja ostatnio jem wszystko, ale szczegolnie dobrze wchodza mi snickers-y. Jak tak dalej pojdzie to nie wiem czy sie zmieszcze w drzwi :szok: Wczoraj zjadlam 5 sztuk...i wcale nie bylo mi zbyt slodko...Dorotka, Sorga-zgadzam sie z wami, kobieta w ciazy nie jest normalna :-D:-D:-D

A ja wczoraj zaszalalam i kupilam sobie pol kilo truskawek:-D W czerwcu sie nie najem to teraz musze. I tak mi zasmakowaly, ze jutro znow kupie i pochlone. A co do wyszukanych dan to ja przez cala ciaze delektuje sie kanapkami z kielbasa i cebula;-) Glownie wieczorami rzecz jasna.

A ja wczoraj na obiad zjadłam makaron z serem, do tego trzy kotlety drobiowe i na to wszystko pojadłam jeszcze bezy, bo mnie na słodkie naszło.
A później leżałam i nie mogłam się ruszyć :-D

ja dzis zobaczylam tez pierwsze truskawki
i nie moglam sie oprzec
i wiecie co dlugo nie polezaly:-D:-D:-D
a przed rozpakowaniem to jeszcze sie najem
tak zeby zal po porodzie nie bylo:tak:;-)

u mnie dziś hitem były pierożki z serkiem cynamonem i cukrem, a teraz wcinam pomidorki z cebulką i śmietaną :-D

reklama
Kurcze ja tez chce arbuza! I truskawki! I czeresnie:-) Najlepiej wszystko na raz

Do góry