reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwna kreska na teście ciążowym

reklama
A kiedy mialas ja dostac?
Właśnie wstyd mówić ale nie wiem bo wczesniej przed 2 lata bralam duphaston od 16do25dc i zawsze 28 dc zostawalam okres, potem stwierdziłam ze chce starac sue o dziecko. W poprzednim cyklu nie było pęcherzyka wiec mialam wziac od 16 do 25 dc okres byl 28 dnia cyklu. A teraz byl pęcherzyk owulacja była 19 dnia a od 21 dnia mialam brac duphaston az dostane okres. Jeżeli by byl co 28 dni to już jestem 3 dni po. Ale ktos pisal ze po owulacji okres jest 14 - 16 dni po to jeszcze mam czas

reklama
Wydaje mi się że jak bierzesz duphaston to nie dostaniesz okresu, dopiero po odstawieniu. Moja gin zaleca mi brać duphaston po owulacji, po 10 dniach sprawdzić czy jest ciąża, jeżeli nie to odstawiam i czekam na okres. Jak ciąża się potwierdzi to kontynuuję branie.

Do góry