M
Ma_k
Gość
W pon idę na betę, we wtorek na wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pon idę na betę, we wtorek na wizytę
Prawidłowo, nie ma co leczyc cie przez neta. Moze zdrowa ciaza i nie ma co się doszukiwać bog wie czego. odpoczywaj i bierz supleWiem, już mam jedno poronienie za sobą. W pon idę na betę, we wtorek na wizytę
Tak czy siak jesli jest ciaza musisz pomyśleć o wizycie, to zależy ktory tydzien wyjdzie z bety. Zrób, podaj wyniki cos wiecej powiemy. Jednak uprzedzam dobry przyrost nie oznacza happy endu, tak abys miala świadomość. Ale mysl pozytywnie.
Tak czy siak jesli jest ciaza musisz pomyśleć o wizycie, to zależy ktory tydzien wyjdzie z bety. Zrób, podaj wyniki cos wiecej powiemy. Jednak uprzedzam dobry przyrost nie oznacza happy endu, tak abys miala świadomość. Ale mysl pozytywnie.
Rozumiem, dziękujęTak czy siak jesli jest ciaza musisz pomyśleć o wizycie, to zależy ktory tydzien wyjdzie z bety. Zrób, podaj wyniki cos wiecej powiemy. Jednak uprzedzam dobry przyrost nie oznacza happy endu, tak abys miala świadomość. Ale mysl pozytywnie.
Dziękuję napewno dam znać jaka beta wyszla.@Aneczka2021
Będę trzymać kciuki, żeby u Ciebie było wszystko w porządku daj znać jak będziesz już miała wyniki bety.
Jak uszkodzony?@Aneczka2021 Czyli wygląda na to, że ten pierwszy test był uszkodzony. Ale pamiętaj, że dopóki nie ma @, to jest nadzieja.
Mam dziwne pytanie ale czy to mogła być ciąża biochemiczna skoro jednego dnia była a drugiego nie?@Aneczka2021 Czyli wygląda na to, że ten pierwszy test był uszkodzony. Ale pamiętaj, że dopóki nie ma @, to jest nadzieja.
przykro mi.Dziewczyny jestem w szoku, miałam jeszcze jeden wolny test więc chciałam zrobić zadowolona a dzisiaj ns teście jedna kreska