K
Katijah
Gość
Przykro mi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia!Dziewczyny to był pierwszy monitorowany cykl wiec wiadomo ze wszystko na spokojnie. Kobiety sie tu staraja wiele lat. Dam radę mąż w maju ma isc na badanie nasienia. Teraz pozostaje mi napisać do lekarza odnosnie tego duphastonu i walczymy w kolejnym cyklu
Kurczaki no nic głowa do góry i działać dalej
Jest na urlopie więc wszystko było przez sms. Nie chce dopytywac skoro jest na urlopie ale skoeo tak napisal to trzymam sie tego. Obecnie jestem 18 dni po owulacjiA czemu taka decyzja lekarza ? Widzi jeszcze szansę że ciąża jednak będzie ?
To test powinnien wykazac juz ciaze badz nie, nie rozumiem czem8 u dalej brac dupkaJest na urlopie więc wszystko było przez sms. Nie chce dopytywac skoro jest na urlopie ale skoeo tak napisal to trzymam sie tego. Obecnie jestem 18 dni po owulacji
Mam brac jeszcze 3 dni i potem znowu zrobić testTo test powinnien wykazac juz ciaze badz nie, nie rozumiem czem8 u dalej brac dupka