reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwna kreska na teście ciążowym

reklama
To rozumiem ,ale nie rozumiem tych pęcherzyków, xhyba że autorka zle zrozumiała, bo ja myslalm ze ciążowy to jest w macicy ,a nie w jajniku
Torbiele byc moze, dziwne zeby lekarz nie widział czegos niewłaściwego. Mogli sie nie zrozumieć. Mogla sie nie skupic stad teraz nie bardzo wie jak to zacytować.

@Fado123 właśnie też nie mogę tego zrozumieć. Może to było coś innego niż pęcherzyki . I jeszcze ten tekst że była szansa na bliźniaki a pęcherzyki mają 18 mm

Może lekarz widział ciałko żółte po owulacji, a autorce pomyliło się z pęcherzykiem żółtkowym i w ten sposób wyszły pęcherzyki w jajniku??

To znaczy ,ja nie rozumiem ,jak mógł widzieć 2 pexherzyki w jajniku ??? To były owulacyjny? A dzis test ciążowy pokazał ciążę??? Ja bym poszła serio na bete
Pęcherzyki w lewym jajniku z wczoraj oba po 18mm, skomentowal, że była szansa na bliźniaki, nie objaśniając nic więcej. To było usg z luxmedu, tylko badanie bez normalnej wizyty. Testy zrobiłam po usg. W poniedzialek zrobię bęte, a we wtorek mam wizytę u gin. Dziewczyny ja naprawdę nie rozumiem tego co się dzieje 🙄 boli mnie ten lewy jajnik, testy owu i ciążowe mają drugie kreski.
20210409_125318.jpg

Może lekarz widział ciałko żółte po owulacji, a autorce pomyliło się z pęcherzykiem żółtkowym i w ten sposób wyszły pęcherzyki w jajniku??
@Xwawelx
Powiedział, że pęcherzyki. Nie pomyliło mi się. Skupiłam się. Spójrzcie na opis badania. Coraz bardziej się boję, nie wiem co mi jest, czy jestem w ciąży czy dopiero mam owulację. Cykle mam 31dni, tylko jeden po poronieniu miałam dłuższy bo 34dni. Dzisiaj jestem w 27dc. Masakra, co ciąża to jakieś anomalie. Pierwsza ciąża poroniona, druga jakas nienormalna. A moze w ogóle nie jestem w ciąży? W jakich innych przypadkach pojawia się hcg?
20210410_161949.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Xwawelx
Powiedział, że pęcherzyki. Nie pomyliło mi się. Skupiłam się. Spójrzcie na opis badania. Coraz bardziej się boję, nie wiem co mi jest, czy jestem w ciąży czy dopiero mam owulację. Cykle mam 31dni, tylko jeden po poronieniu miałam dłuższy bo 34dni. Dzisiaj jestem w 27dc. Masakra, co ciąża to jakieś anomalie. Pierwsza ciąża poroniona, druga jakas nienormalna. A moze w ogóle nie jestem w ciąży? W jakich innych przypadkach pojawia się hcg? Zobacz załącznik 1258331
Z tego opisu wygląda, że owulacji nie było bo zatoka Douglasa wolna od płynu, mój gin zawsze jak widział płyn w zatoce to mówił że owulacja była.

Teraz pytanie czy mogłabyś zadzwonić do tego ginekologa i zapytać?

reklama
Może one już pękły dlatego skomentował że była szansa na bliźniaki ale dalej nie kumam skąd testy pozytywne, chyba jestem za głupia na to 🙈🙈

Do góry