reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

ja Ci dam "poluje" !!!! >:D >:D >:D >:D :police: :police: :police: :police: :police: :mad: :mad: :mad: :mad: :p :p :p :p ;) ;D

co do reszty, to faktycznie:
1. zżera go ambicja
2. bywa surowy i ... twardy ( ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D)
3. i faktycznie więcej on rozumie swój świat niż świat jego.. ::)

reklama
Prosze sie nie klocic kochaniutkie

A co do imion to moj maz to Przemek (Przemyslaw :)).

Melanie masz jakis tekscik ??? i o Marcie i Sandrze tez mozesz dac ;D ;D ;D ;D ;D

Bardzo prosze :-*

Martusia proszszsz :)

Przemek - nie zraża się trudnościami w realizacji swoich planów. W przyjaźni jest oddany i gotowy do pomocy. Jest życzliwy dla otoczenia.

Marta - jest niezależna, o ciekawej osobowości. Uparcie darzy do celu. Osiąga sukcesy dojść szybko. Zwalcza wszelkie przeszkody. Wszystkie Marty od dziecka maja dobrze określone zainteresowania, wiedza kim chciałyby zostać, gdy dorosną i zwykle wybierają praktyczne zawody, w których można zarówno być użyteczna dla innych, jak i osiągnąć wymierne wyniki. Można zaufać jej zdrowemu rozsądkowi. Potrafi sobie narzucić dyscyplinę. Dobrze się sprawdzają w trudnych warunkach, kiedy trzeba sobie radzić w życiu przy pomocy skromnych środków. Umie zrozumieć ludzka niedolę i podnieść na duchu. W miłości Marty Są wierne.

Sandra - Imię żeńskie pochodzenia greckiego. Powstało na gruncie romańskim jako spieszczenie imienia Aleksandra i znaczy tyle, co pomocnik, obrońca ludzkości. Wraz z upływem czasu stało się imieniem samodzielnym.

Dzieki Melusia  ;D ;D

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Co do Przemka wszystko sie zgadza, a u mnie to polowa tylko.

Ale z miloscia tak jest Jestem Wierna ;D

Szkoda, ze u Sandry tak malo :( tez tylko tyle kiedys znalazlam.

Podoba mi sie moje imie  ;D :laugh: :D ;D a wiecie jak tata chcial mi dac... Lawinia bbllleeee.
Dobrze, ze go odwiedli od tego pomyslu :p

Marta no co Ty ?
Lawinia też fajne.... wyobrazam sobie lawinę w pieknym słońcu w górach ::) ;)
Lawcia
Lawuś
Lawinka
Laweczka

hihihi jak Ławeczka prawie, nie ?

Lawcia najfajniej co?

Lawinia, super imię!!! nietuzinkowe i takie interesujące, a napewno zwracające uwagę.

a oto wyniki moich poszukiwań na temat Lawinii i patrzcie jaka cudna :)
088m.jpg

W wiekszosci opis Pawla sie zgadza, szczegolnie, ze jest inzynierem, ale na pewno bardzo, a nie niezbyt ambitnym ;D ;D ;D
Ale Maja marudzi ominal nas spacer, bo leje (nareszcie!!!!!) i teraz jeczy i bez przerwy chce na raczki zeby wykorzystac mnie jako srodek tranportu do swoich niecnych celow >:D >:D >:D
Jak pojdzie spac, to sie moze wiecej udziele.
Pozdrawiamy wszystkich :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Melanie pisze:
Marta no co Ty ?
Lawinia też fajne.... wyobrazam sobie lawinę w pieknym słońcu w górach  ::) ;)
Lawcia
Lawuś
Lawinka
Laweczka

hihihi jak Ławeczka prawie, nie ?

Lawcia najfajniej co?

Cos wam powiem ale sie nie smiejcie ;)
Moje nazwisko panienskie to Ł :p

Wiec jak bym wygladala Lawinia Ł heheh bezsensu nie

Do góry