reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

bez sensu ::)

ja nie napisałam, że nic nie pisałam o Piotrach i Pałach
tylko, że nic nie pisałam o tym, że ktoś mógłby pomyśleć, że mój mąż to Paweł

albo nieuważnie czytasz
albo nie rozumiesz tekstu czytanego :)

...niektórzy ludzie tak mają ::)

np moja teściowa ;D

reklama
Melanie pisze:
bez sensu ::)

ja nie napisałam, że nic nie pisałam o Piotrach i Pałach
tylko, że nic nie pisałam o tym, że ktoś mógłby pomyśleć, że mój mąż to Paweł

albo nieuważnie czytasz
albo nie rozumiesz tekstu czytanego :)

...niektórzy ludzie tak mają ::)

np moja teściowa ;D
ale wrzuta!!! ;D

Ale nerwowa jestes, chyba przesadzilas.
Napisalas "...przyznawac mi sie tutaj, ktora ma meza Piotra albo Pawla?" wiec sie przyznalam i nie wiem dlaczego od razu mnie obrazasz?????????? Pozdrawiam, tesciowa tez ;D

no pewnie, że jestem nerwowa ;D
strasznie nawet ::)

teraz nerwowo stukam w klawiature, a przed chwilą obgryzałam paznokcie

i...jeszcze Cię nie obraziłam ::)

Ogólnie to tu się nikt nie zachowuje jak Ty - mie ma co się obrazać :)
dołączyłaś do grupy i wypada zachowywac sie mniej grymaśnie

...niestety to nie jest jedno z tych forum gdzie laski się kłócą z byle powodu
i proszę nie wprowadzać tu zamętu :)

kangurki pisze:
eh co się martwisz i tak nie zrozumie:D :p ::)

;D ;D ;D

Misiako
a to dla męża:

Paweł - odważna, samodzielna, wolna dusza. Wierny przyjaciel, pomocny kolega. Prawdomówny i uczciwy. W miłości subtelny i prawy. W pracy sumienny wykonawca powierzonych zadań. Dokładnie planuje przedsięwzięcia. Materiał na inżyniera lub informatyka. Choć niezbyt ambitny - odnosi zwycięstwa również nad sobą. Bywa kapryśny!

- zgadza się? ;D

dziewczyny, o co Wam w końcu poszło, bo ja nie jarzę... ?
Szczerze mówiąc , Melanie, po Twoim przedwczorajszym poście, miałam zamiar napisać to co Misiako, że toż mój małż to Piotr, który haniebnie przez żonę został wczoraj olany....

Z Twojego postu wywnioskowałam podobnie jak Misiako, że pytasz nas o to, czy któraś z nas ma piotra lub Pawła za męża w domu, lub poza nim...
patrzę za okno, słońca brak, patrzę na biurko wódki brak...Maryśki nie paliłam, kleju nie wąchałam...no, krzyś zrobił extra cuchnące qupsko...
Chyba się kochane źle zrozumiałyście, no nie wiem, ale co by nie było nie warto się kłócić, Melanie ma rację, nasze forum tryska pozytywną energią Z mamusiowych serc i niech już tak zostanie

Buziaki na zgodę :-* :-* :-*

reklama
no jak mogłam zapomnieć....
Joanki mąż to Piotruś

buziaczki dla Piotrusia ;) :-* :-* :-* :-* ;D

Piotr - bywa surowy, twardy, ale jednocześnie grzeczny i układny. Wielki myśliciel; bywa, że zżera go ambicja. Zainteresowania rzeczami wielkimi, nie odkrytymi tajemnicami, nauką; zadatki na uczonego. Lubiany w środowisku zawodowym i domowym. Czasem roztargniony, czym denerwuje najbliższych. Poluje... na dziewczęta!

Do góry