reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
Ja dla przyzwyczajenia sadzam ja zawsze wieczorem przed kapiela, ale dla niej to zadna atrakcja, chwile posiedzi i za chwile sobie wstaje :-D
A dziaselka "myje" na razie sobie sama - dostaje szczoteczke w wannie i sobie tam szura w tej buzi :-D

Osiągnięcia mojej kruszynki :-)

* Siedzi bez podparcia;
* raczkuje;
* wstaje przy łózku i stoi dośc długo;
* mówi już "mama" oraz "tata"
* mówi "daj"
* mówi "tak"
* dużo pojmuje;
* śpiewa;
* wkłada i wykłada zabawki i klocki z pojemnika

oraz najnowsze osiągniecie...od dziś szczypie :szok: szok ze az tak boli.

a ja kupiłam 3 dni temu nocnik oczywiście z melodyjka i słuchajcie Wika zrobiła juz 5 razy siku i raz kupe i jest taka dumna jak zaczyna grać że w ogóle nie chce z niego schodzić, szok.....

u nas dzisiaj pierwsza kupa poszla na nocnik :-)
nawet nie zdazylam poprosic babci o to by probowala mala wysadzic - sama z siebie ja posadzila i Gwiazdelka zrobila kupke :tak:

reklama
u nas dzisiaj pierwsza kupa poszla na nocnik :-)
nawet nie zdazylam poprosic babci o to by probowala mala wysadzic - sama z siebie ja posadzila i Gwiazdelka zrobila kupke :tak:

pięknie!

gratulacje dla dziewczyn!

a u nas taki postęp...że wcześniej nie dała się posadzić a teraz parę sekund wytrzyma to wszystko. Muszę przyznać, że mi się też nie chce za często wysadzać:zawstydzona/y:wiem, że np. po drzemce robi kupę ale jej nie wysadzam bo ona się bawi w łóżeczku jeszcze pół godziny po spaniu, jak jej przerwę to zegnaj spokoju:sorry2:

Do góry