reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

super sie dzieciaczki nam rozbiegaly

kamilas nie martw sie u nas ju zbyly guzy na glowie siniaki na calym ciele , 2 razy rozcieta warga i raz rozciety nosek. n aszczesie nie grozne i malutkie wiec obylo sie bez szwow ale ostatnio rozcieta warga skutecznie przystopowala za odwazne dreptanie Tristana.
u nas to samo jesli chodzi o chodzenie adal 2 3 kroczki i smiganie za jedna reke , a pchacza moj synek sam sobie zrobil... z krzesla :-D:szok:. pcha krzeslo po calum salonie:-D
daje juz slodkie buziaki , spiew lalal heja i potrafi powtarzac rozne gesty i sylaby , udaje ze czyta ksiazke przewracajac strony
coraz latwiej sie z nim dogadac
pokazuje mniam mniem wola pi pi co oznacze pic
i siusia na nocnik i zrobil juz 2 kupki na nocnik

a to zbój....:-p

reklama
no to teraz dziewczyny się zacznie:szok: dzieci będą wszędzie:szok: moja to bym najchętniej za nogę uwiązała:sorry2::-D całe mieszkanko juz zwiedziła wszystkie kąty:tak:

U nas jest awantura jak chcę małego trzymać za rączkę przy próbach stawiani kroczków, sam sam i biegać biegać trzeba :-D najlepiej na okrągło no i od kontaktu do kabelków i tak cały czas a jak mówię że nie wolno paluszków wkładać to na mnie jakoś podejrzliwie się patrzy i w nogi do następnego kontaktu:wściekła/y: po czym idzie ugryźć kabel. Ja już nie mam siły...

U nas pilot już rozwalony i nie działa :angry: Musimy ręcznie przełączać programy i ustawiać głośność :eek: Normalnie lata 70-te :rolleyes:

reklama
Do góry