reklama
Sandi
Fanka BB :)
i to jest to ;-)ja tez wole moja Niunke i nie przeraza mnie to ,ze inne dzieci robia to czy owo... a wnet jak jest "przesadzone" smieszyja tam wole mojego przecietniaka, choc dla mnie przecietniakiem nie jest ;-)
malaga
Piotruś też ładnie odmieniaKarolek odmienia ładnie, aż jestem zaskoczona. W sumie od początku odmieniał. Jednak każde dziecko inaczej wszystko robi, nie?
No i w końcu możemy troszkę zaoszczędzić kasy, bo mały w dzień już bez pieluchy Ładnie woła, robi siku do nocnika.. Kupy nie robił od kilku dni, nie wiem, czy zrobi w majty, czy zawoła? Kilka dni temu miał kryzys i popuszczał w majtusie, przesikał mi łóżko i w końcu ubrałam mu pampersa - i wtedy zrobił kupę.. Więc teraz czekamy, zobaczymy jak będzie..
A
Agutek
Gość
moja też już odmienia większość ładnie i w ogóle taka gaduła się zrobiła
ostatnio siadła tu w domku na schodach, wzięła telefon i coś w nim stuka, pytam co robisz a ona " ja pisze dziadzi esemesa"
a teraz poszła na nocnik mówiąc" ja majty i kupę" i ciśnie coś tam na nocnik samoobsługa
ostatnio siadła tu w domku na schodach, wzięła telefon i coś w nim stuka, pytam co robisz a ona " ja pisze dziadzi esemesa"
a teraz poszła na nocnik mówiąc" ja majty i kupę" i ciśnie coś tam na nocnik samoobsługa
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Oooo widzę że mamy jeszcze jedną koleżankę w ciąży :-). Tylko rzadko się odzywa ;-)
Lajla83
Oooo widzę że mamy jeszcze jedną koleżankę w ciąży :-). Tylko rzadko się odzywa ;-)
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
E nieeee, chyba źle zrozumiałam suwaczek Aiwyls