reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
mam znajomą,której dziecko jest w wieku naszych, gada jak najęte i ona zazdrościła mi, że moja to taka prawdziwa dwulatka a jej to już takie duże dziecko wyszczekane.

Karolek odmienia ładnie, aż jestem zaskoczona. W sumie od początku odmieniał. Jednak każde dziecko inaczej wszystko robi, nie?
Piotruś też ładnie odmienia :)

No i w końcu możemy troszkę zaoszczędzić kasy, bo mały w dzień już bez pieluchy ;) Ładnie woła, robi siku do nocnika.. Kupy nie robił od kilku dni, nie wiem, czy zrobi w majty, czy zawoła? :sorry2: Kilka dni temu miał kryzys i popuszczał w majtusie, przesikał mi łóżko i w końcu ubrałam mu pampersa - i wtedy zrobił kupę.. Więc teraz czekamy, zobaczymy jak będzie..

moja też już odmienia większość ładnie i w ogóle taka gaduła się zrobiła :-D

ostatnio siadła tu w domku na schodach, wzięła telefon i coś w nim stuka, pytam co robisz a ona " ja pisze dziadzi esemesa" :-D

a teraz poszła na nocnik mówiąc" ja majty i kupę" i ciśnie coś tam na nocnik :-D samoobsługa :-D

reklama
Do góry