reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
Ja nie sadzam mojego aniołka przed kompem
nawet staram sie żeby za blisko telewizora nie leżała ;-)
ostatnio cisnęła moim biednym telefonem w ziemię. Dobrze że wylądował w trawie bo już by biedak sie potrzaskał - chyba nie chciała gadać z ciotką a że rozłączać sie nie umie to...;-)
nawet staram sie żeby za blisko telewizora nie leżała ;-)
ostatnio cisnęła moim biednym telefonem w ziemię. Dobrze że wylądował w trawie bo już by biedak sie potrzaskał - chyba nie chciała gadać z ciotką a że rozłączać sie nie umie to...;-)
JustineMyMind
Mama Laureńki
fajnie
Laura zauważyła swoje stópki dopiero jak jej je pokazałam przy przewijaniu,. czasem zdarzy sie jej chwycić za skarpetkę ale do buzi jeszcze nie sięga
Laura zauważyła swoje stópki dopiero jak jej je pokazałam przy przewijaniu,. czasem zdarzy sie jej chwycić za skarpetkę ale do buzi jeszcze nie sięga
A
Agutek
Gość
Miałam okazję ostatnio przyjrzeć się rowieśnikowi córci i stwierdzam, że każde dziecko rozwija się bardzo indywidualnie Ten chłopczyk np. cały czas przewraca się na brzuszek i leży na nim godzinami miętoląc pieluszkę. Natomiast rzadko coś "mówi" czy bawi się zabawkami. Moja córa z kolei nie lubi odwracać się, nie znosi leżenia na brzuszku za to non stop lata z boku na bok, gada, wrzeszczy, zaczepia, bierze zabawki, które leżą gdzieś obok, przekłada z ręki do ręki, wyrzuci weźmie nową, albo dwie na raz, bada nas rękami, dotyka, ciągnie nas do siebie...Także chłopiec poszedł w rozwój taki typowo fizyczny i siłowy, a moja w rozwój psychiczny. Pewnie potem będą nadganiać - on to co robi moja, a moja to co robi on
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Piotruś wczoraj wieczorem władował swoją nóżkę do buzi, tak się mu to spodobało, że bawił sie tak dłuższą chwilkę, w ogóle to bardzo lubi leżec na golaska;-) pewnie, jak wszystkie dzieciaczki.
Oczywiście nóżka w buzi uwieczniona na foto.
Oczywiście nóżka w buzi uwieczniona na foto.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mój synek na razie stópki czasem obmacuje, ale nie chwyta ich jeszcze. Za to świadomie chlapie nogami wodę przy kąpaniu. A jak się go obróci w wanience na kolana żeby mu umyć plecki, to próbuje stawać na nóżkach :-).
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Moje dziecko nauczyło się rzucać zabawkami. Świadomie rzuca i obserwuje jak przedmiot spada na podłogę.
reklama