A
Agutek
Gość
To może tutaj opisujmy nowe umiejętności naszych dzieciaków?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja córka też nie obraca się z plecków na brzuszek ale z plecków na boki i z powrotem, zwłaszcza jak leży na twardym podłożu. Umie już trzymać dwie zabawki w każdej rączce po jednej i coś tam nimi manipulować. A dokładniej wkłada do buzi.
U nas też obracanie się na boki aż z czasem przychodzę i patrzę, a ona leży już w zupełnie innym miejscu niż ja ją położyłam
Dwie grzechotki też jest w stanie już utrzymać
Do zasypiania zakrywa sobie buzię kocykiem. Działa to na nią jak nic innego
P.S. wiecie, stwierdzam, że przezabawne są te nasze dzieci
moja tez tak sie przyglada swoim raczkomOk.
Widzę, że nikt nie chce zrobić takiego podsumowania To ja zacznę
Ostatnio moja córka dostrzegła swoje dłonie. Wcześniej łapała nimi wszystko, zakładała sobie na buzię, ale same dłonie nie wzbudziły w niej żadnego zainteresowania
Natomiast od 4 dni nagle zobaczyła, że ma ręce i że nimi może ruszać i przystawia sobie je do oczu i nimi obkręca we wszystkie strony i się na nie gapi Bardzo mnie to rozśmiesza, bo komicznie to wygląda.
Natomiast jakoś nie spieszno jej do obracania się z plecków na brzuszek. Pewnie dlatego, że nie lubi na tym brzuchu leżeć ;-)
U nas też obracanie się na boki aż z czasem przychodzę i patrzę, a ona leży już w zupełnie innym miejscu niż ja ją położyłam
Dwie grzechotki też jest w stanie już utrzymać
Do zasypiania zakrywa sobie buzię kocykiem. Działa to na nią jak nic innego
P.S. wiecie, stwierdzam, że przezabawne są te nasze dzieci