Normalne, zupełnie normalne, że tak się to przeżywa. Trzymam kciuki. Daj znać.Dziękuje bardzo, czekam aż otworzą mi przychodnie i od razu lecę przy okazji test kupię. Czy to normalne ze ja mam takie schizy? Czy ze mną coś jest nie tak?
reklama
Luckyewel123
Zaciekawiona BB
Dziś rano zrobiłam dwa jest blada kreska
Luckyewel123
Zaciekawiona BB
Luckyewel123
Zaciekawiona BB
Co ciekawe test o czułości 25 pokazał minimalnie ciemniejsza kreskę. Z tymi testami ciążowym ciekawa sprawa pani w aptece powiedziała :,, są panie które chcą zobaczyć a są które soe modlą żeby nie było, takie życie „
jasani
Fanka BB :)
Testy miały taką samą czułość? Bo te wczorajsze wydają się jakby mocniejsze.czekam teraz na kolejkę do neta hcg ale czy możliwe żeby 3 testy przed @ sie myliły
Luckyewel123
Zaciekawiona BB
Robiłam w innym świetle. Ten WcOraj miał 10 dzisiaj robiłam 25 tylko takie były
Luckyewel123
Zaciekawiona BB
jasani
Fanka BB :)
To można stąd różnica. No beta na pewno wyjdzie pozytywna. Powtórz później w środę i sprawdź czy rośnie prawidłowo.Robiłam w innym świetle. Ten WcOraj miał 10 dzisiaj robiłam 25 tylko takie były
Odpowiedź da beta. I koniecznie powtórz ja za 2 dni bo liczą się przyrosty. Mma nadzieję że wszystko się uda! Chyba każda która czeka na tą drugą kreskę tak niecierpliwie czeka.
Jedynie co to sprawdzaj betę po terminie miesiączki no zdarza się że jak tak wcześnie testujemy to wykrywa się ciąże biochemiczna. Ale mma nadzieję że u ciebie będzie pięknie rosło!
Jedynie co to sprawdzaj betę po terminie miesiączki no zdarza się że jak tak wcześnie testujemy to wykrywa się ciąże biochemiczna. Ale mma nadzieję że u ciebie będzie pięknie rosło!
reklama
Luckyewel123
Zaciekawiona BB
Dzięki za wsparcie oby to była ciąża której chcemyOdpowiedź da beta. I koniecznie powtórz ja za 2 dni bo liczą się przyrosty. Mma nadzieję że wszystko się uda! Chyba każda która czeka na tą drugą kreskę tak niecierpliwie czeka.